Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Tarik u nevjerici: 'Ne znam je li se ovo dogodilo u povijesti Milijunaša'

– Pa mladiću.. mladiću.. Nagovarao sam vas na džoker zovi, rekao sam "nemojte, nemojte, nemojte..." jer zbilja nisam vidio razlog za ovo – kazao je Tarik nakon što mu je rekao da je točan odgovor ipak A: Marinkovićeva Glorija
18. veljače 2021. u 21:12 25 komentara 242418 prikaza
Foto: HRT/Screenshot
Pogledajte galeriju 1/4

Nakon što je prošlog tjedna u kvizu "Tko želi biti milijunaš?" ostao na osvojenih 1000 kn, ali sa svim džokerima ''u džepu'', mladi Mario Hlevnjak, 23-godišnji električar iz Bednje odnosno Vrbna, nastavio je svoj put prema milijun kuna, no ipak je ostao na minimalnom iznosu.

Naime, deveto pitanje za 16.000 kuna glasilo je: ''Koja književna junakinja ima tri imena?'' Iako je Tarik odmah komentirao kako ga pitanja maze do sada, ovo pitanje Mariju očito nije leglo. Mario je rekao da ga vuče B te da to mora značiti da je pravo, a Tarik je odmah reagirao i podsjetio ga da ima džokere i upitao ga ima li ikakvu podlogu za taj svoj odgovor. Brzopleto je odgovorio da je konačan odgovor B: Gundulićeva Dubravka, iako ga je Tarik pokušao suptilno nagovoriti da upotrijebi mogućnost džokera zovi ako ima nekoga tko poznaje književnost. Čini se kako je Mario htio ipak riskirati, a to ga je dovelo do toga da kući ode s minimalnim iznosom – 1000 kuna. 

– Pa mladiću.. mladiću.. Nagovarao sam vas na džoker zovi, rekao sam "nemojte, nemojte, nemojte..." jer zbilja nisam vidio razlog za ovo – kazao je Tarik nakon što mu je rekao da je točan odgovor ipak A: Marinkovićeva Glorija.

 | Autor : HRT/Screenshot Foto: HRT/Screenshot

Drugi natjecatelj večeri bio je Dubravko Diklić iz Zagreba, diplomirani inženjer elektrotehnike koji je svoje mjesto osigurao time što je točno posložio dijelove spomenika banu Jelačiću na glavnom zagrebačkom trgu odozdo prema gore. 

Iako se Dubravko činio vrlo siguran u svaki svoj odgovor, pa tako i ovaj zadnji koji ga je unesrećio, pitanje koje ga je vratilo na 1000 kuna bilo je osmo za 8000 kuna: Koliko centimetara nedostaje jardu da postane metar? Dubravko je vrlo samouvjereno odgovorio da pitanje zna i odgovorio da je konačan odgovor B:5,86 cm. Iako je znao koliko iznosi jard, ipak je krivo preračunao te je točan odgovor bio C: 8,56 cm. 

 | Autor : HRT/Screenshot Foto: HRT/Screenshot

– Šteta, ja sam vjerovao da znate, tako ste bili samouvjereni... Šteta, ostaše svi džokeri... – kazao mu je Tarik prije odlaska, a potom se još jednom osvrnuo na situaciju prije biranja sljedećeg natjecatelja i kazao: 

– Ne znam je li se dogodilo u povijesti Milijunaša da su dva natjecatelja u istoj emisiji otišla bez ijednog potrošenog džokera. 

Bernarda Bruno REPOVI DORE Bernarda se nakon optužbi obratila Albini, reagirao i njen otac: 'Spremni smo ići na sud' Dubrovnik: Tamara i Petra Ecclestone s obitelji prošetale gradom ponosna mama Tamara Ecclestone se pohvalila preslatkom fotografijom kćerkice koju je rodila u tajnosti osvojili 147.000 kn Zadnje dvije sekunde ih spasile, Mladen podbacio na ovim pitanjima: 'Ovo je bilo daleko od dobrog'  
INTERVJU S OPRAH
Meghan i Harry šokirali priznanjem da su se vjenčali u tajnosti i da se ona htjela ubiti
Nikola Škorić
PROLJETNA SEZONA
U novoj epizodi Raiffeisen Future Boosta saznajte kako je Nikola Škorić osnutkom tvrtke Electrocoin započeo revoluciju u industriji plaćanja
  • tomislav10:

    Zna koliko iznosi yard, inženjer je elektrotehnike, a ne zna oduzeti 100 od 91 i nešto centimetara. Jel i taj studirao u Banjoj Luci?

  • Deleted user:

    Ovaj novinar, ili dopisnik ne zna napisati slovo "dž", piše u dva navrata "dđ"... LOL

  • uhljeb u holdingu:

    Ukinite ovo s Tv-a