Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GENIJALAC

Ovo morate vidjeti! Naš glazbenik i redatelj složio Rubkovu kocku naslijepo!

Nikša Sviličić
Foto: Screenshot
1/3
25.08.2020.
u 09:28

- Evo opet Nikša u svom elementu...i ono kad te ostavi bez teksta - napisao je Mrduljaš pokraj videa

Redatelj, glazbenik i doktor znanosti Nikša Sviličić pokazao je zavidnu memoriju na videu koji je na svom Facebook profilu objavio direktor Splitskog festivala Tomislav Mrduljaš. Naime, Mrduljaš, Sviličić i Neno Belan trenutačno plove Jadranom, a Belan je Svilićiću dodao Rubikovu kocku, koju je je on složio uopće je ne gledajući. 

- Evo opet Nikša u svom elementu...i ono kad te ostavi bez teksta - napisao je Mrduljaš pokraj videa. 

Nikša Sviličić trostruki je doktor znanosti, znanstvenik i sveučilišni nastavnik, komunikolog, akademski filmski redatelj, pisac i glazbenik multiinstrumentalist. Hrvatskoj javnosti najpoznatiji je kao redatelj nagrađivanog filma "Vjerujem u anđele", te autor istoimene Porinom nagrađene pjesme, koju je otpjevao Oliver Dragojević. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar zumaduke
zumaduke
10:23 25.08.2020.

imam polje krumpira. neka dodje vaditi. na slijepo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije