Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvati ju vole

Ovo je nevjerojatno! Aleksandra Prijović najavila i peti koncert u Osijeku: Dragi moji, vidimo se

Zagreb: Aleksandra Prijović održala treći koncertu u popunjenoj Areni
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/31
29.01.2024.
u 18:51

No, nije kraj njenim koncertima u Hrvatskoj jer pjevačica će u veljači nastupati u Osijeku. Tamo je rasprodala tri koncerta, nedavno je najavljen i četvrti koji će se održati 17. veljače, a sada je na njenoj turneji dodan još jedan datum, a to će ujedno biti i njen peti koncert u Osijeku. Taj koncert održat će se 18. veljače.

Pet zagrebačkih koncerata regionalne zvijezde Aleksandre Prijović koji su održani u prosincu iza nas je, a o ovom uspjehu govorit će se još dugo. No, nije kraj njenim koncertima u Hrvatskoj jer pjevačica će u veljači nastupati u Osijeku. Tamo je rasprodala tri koncerta, nedavno je najavljen i četvrti koji će se održati 17. veljače, a sada je na njenoj turneji dodan još jedan datum, a to će ujedno biti i njen peti koncert u Osijeku. Taj koncert održat će se 18. veljače.  

- Zaista se dogodilo nešto nevjerojatno, hvala svima koji su kupili karte. Dragi moji vidimo se i 18. veljače u Osijeku, ne mogu vam opisati koliko sam sretna radi toga, ovo su za mene zaista posebni trenuci - rekla je Aleksandra za Extra FM

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ExtraFM/ExtraTV (@extra_fm)

 

Podsjetimo, prije samo nekoliko dana najavila je četvrti koncert u Osijeku. 

- Osijek, vidimo se i na četvrtom koncertu, hvala vam! – napisala je Aleksandra. Osim u Osijeku, Aleksandra će uskoro nastupati i u Novom Sadu, a karte za taj koncert već su rasprodane. Fanovi na društvenim mrežama pisali su kako su se namučili da dobiju kartu za Spens gdje će koncert održati.  - Strašno, pokušavamo, ali nikako ne možemo kupiti karte, molim vas da organizirate drugačiju prodaju karata - komentar je jedne pratiteljice na Instagramu, s njom se složila i druga koja se baš namučila da kupi kartu za svoju kćer. 

VEZANI ČLANCI:

- Gospođo Prijović, više sam se namučila da kupim kćeri ulaznicu nego kad sam je rađala - komentirala je i nasmijala mnoge.

"Strašno, pokušavamo, ali nikako ne možemo kupiti karte, molim vas da organizirate drugačiju prodaju karata", napisala je jedna obožavateljica.

VIDEO Poznati na koncertu Aleksandre Prijović: Iva Todorić spremno pozirala, a Marko Grubnić snimao

Zagreb: Aleksandra Prijović održala treći koncertu u popunjenoj Areni
1/24

Inače, Prijović je prva kojoj je pošlo za rukom dvoranu na Laništu napuniti pet puta, a o ovom je govorila i pjevačica koja se još uvijek nalazi na turneji "Od istoka do zapada". Prijović je tijekom turneje nastupala diljem regije, a jedino je u Zagrebu nastupila pet puta
Tijekom tih pet dana dovela je mnoge glazbenike: Acu Pejovića, Željka Samardžića, Bojana Vaskovića iz Lexington benda, Milicu Todorović, MC Stojana i Teu Tairović, Sašu Matića, Natašu Bekvalac, Jelenu Rozgu, Lepu Brenu, Dejan Matić, Osmana Hadžića i Mayu Berović.

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila da uživa u alkoholu: 'Kada sam rodila, rekli su mi da trebam piti što više piva'

 

Komentara 7

NE
Neretva93
20:04 29.01.2024.

Dobro ste napisali da je ovo nevjerovatno!

DU
Deleted user
20:07 29.01.2024.

Turska glazba

KA
karlovcankica
19:58 29.01.2024.

nemogu hrvati bez cajka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije