Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mami uzdahe

Ovo je najpopularniji Bosanac na društvenim mrežama, pogledajte zašto

Erko Jun
Foto: Instagram
1/2
01.05.2017.
u 12:36

Ermin Junuzović poznatiji kao Erko Jun na Instagramu ima milijun pratitelja, a na Facebooku preko 4,4 milijuna

Ermin Junuzović najpopularniji je državljanin Bosne i Hercegovine na društvenim mrežama, a nije njihov pjevač niti glumac koji inače imaju najviše obožavatelja.

Poznatiji je kao Erko Jun te se bavi bodybuildingom i fitness model je, a na Instagramu ga prati preko milijun ljudi. Na Facebooku pak ima 4,4 milijuna obožavatelja, a pažnju javnosti privukao je nakon što se pojavila informacija kako će glumiti u sljedećem nastavku filma 'Fast and Furious'.

– Pogodite tko ima ulogu u filmu "Fast and Furious 9" – napisao je Erko na društvenim mrežama nakon čega su počele glasine o njegovoj filmskoj karijeri iako je riječ vjerojatno o šali.

Unatoč tome, broj njegovih obožavatelja samo raste, a razlog tome su zasigurno i fotografije koje objavljuje i kojima se hvali svojim isklesanim tijelom. 

 

Daddy's lil angel ❤ #anisajun #bebamoja #daddysgirl

A post shared by Erko Jun (@erkojun) on

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije