Naslovnica Showbiz Hollywood

Ovako je Zagreb najavio premijeru filma 'Aquaman' - Jason Momoa osvojio zagrebačke fontane

Fotografija dana! Svjetlosnom projekcijom DC superheroja Aquamana na zagrebačkim fontanama spektakularno je najavljena premijera filma koji i prije službenog početka prikazivanja ruši rekorde u kino dvoranama diljem svijeta
13. prosinca 2018. u 09:56 425 prikaza
Svjetlosnom projekcijom DC superheroja Aquamana na zagrebačkim fontanama spektakularno je najavljena premijera filma
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/11

Na dan kada Aquaman kreće s prikazivanjem u kinima diljem Hrvatske, zagrebačke su fontane po prvi puta obojane spektakularnom projekcijom i vizualom filma kojeg željno iščekuju svi obožavatelji filmskih superjunaka i DC svijeta.

U susret premijeri filma danas, u četvrtak 13. prosinca, od 17 do 24 sata, će se ispred zgrade Nacionalne i sveučilišne knjižnice, prikazivati projekcija DC superheroja iz morskih dubina kojeg tumači globalno populani Jason Momoa.

Svjetlosnom projekcijom DC superheroja Aquamana na zagrebačkim fontanama spektakularno je najavljena premijera filma | Autor : PROMO Foto: PROMO

Aquaman je i prije službenog otvaranja u svijetu uspio postati jedan od najuspješnijih kino hitova svih vremena, jer je samo u Kini, u prvih par dana prikazivanja, utržio nevjerojatnih 93 milijuna dolara. Film će zasigurno postati hit 2018-e, iako dolazi koncem godine, a Zagreb je jedini grad na svijetu koji je na ovako jedinstven način obilježio premijerno prikazivanje. Aquaman u Americi ima premijeru 21. prosinca, čak tjedan dana poslije njegove premijere u Hrvatskoj.

Radnja filma prati polu - čovjeka, polu - atlantskog heroja Arthura Curryja, kojem je majka kraljica Atlanna (Nicole Kidman) ostavila kao ostavštinu prijestolje podvodnog kraljevstva Atlantide. Međutim, Aquamanov polubrat Orm, koji je duboko razočaran činjenicom da prijestolje nije njegovo, kreće u osvajanje trona i rat protiv Aquamana.

Svjetlosnom projekcijom DC superheroja Aquamana na zagrebačkim fontanama spektakularno je najavljena premijera filma | Autor : PROMO Foto: PROMO

Uz Jasona Momoui Nicole Kidman, u filmu se pojavljuju Patrick Wilsonkao - Aquamanov polubrat, Amber Heardkao - princeza Mera, Willem Dafoekao - Vulko i Temuera Morrisonkao - Aquamanov otac. Redatelj James Wanuvodi nas uvodi u spektakularan podvodni svijet s izuzetnim specijalnim efektima te se već sad nagađa da će biti nominiran za nagradu Oscar® u toj kategoriji. Priča Geoffa Johnsa, Jamesa Wana i Willa Bealla, temeljena je na DC liku Aquamanu, kojeg su stvorili Paul Norris i Mort Weisinger.

Aquaman u CineStar i ostala kina stiže u distribuciji Blitza, u najboljim kino formatima: IMAX 3D, 4DX i REALD 3D i 2D. Ulaznice je moguće kupiti online ovdje ili na blagajnama kina.

Cromaris
Uzgoj ribe
Riba hrani generacije, a prosječno je pojedemo dvostruko manje od europskog prosjeka

A1 izdvaja za Vas