Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznato lice

Ovaj pjevač zamijenit će Škoru u žiriju showa 'Zvijezde pjevaju'?

Foto: HRT
1/6
23.01.2020.
u 20:19

Kako se šuška umjesto Miroslava Škore u novoj sezoni HRT-ovog showa možda ćemo gledati Marka Tolju.

Nakon duže pauze prošle godine se na HRT vratio omiljeni glazbeni show "Zvijezde pjevaju", a u povratničkoj sezoni u žiriju su sjedili Danijela Martinović, Mirela Priselac Remi, Valentina Fijačko i Miroslav Škoro.

Kandidaturom za predsjednika Škoro se počeo aktivnije baviti politikom i kako se šuška njega nećemo gledati u novoj sezoni showa "Zvijezde pjevaju". Iako nije osvojio predsjednički mandat popularni glazbenik nastavlja sa svojim političkim ambicijama u koje se, očito, angažmani poput ovog u showu "Zvijezde pjevaju" nimalo ne uklapaju.

U potrazi za novim članom žirija HRT-ovog showa spominje se ime Marka Tolje. On bi, navodno, trebao zauzeti Škorino mjesto u žiriju. Tolju smo dosad u ovom showu gledali u ulozi  mentora. Prije šest godina upravo je Marko s Tinom Katanić odnio pobjedu u ovom showu.

Žiri i publika su tada bili oduševljenim ovim parom i pokazali su to i svojim glasovima koji su Marka i Tinu doveli do pobjede u toj sedmoj sezoni. Hoće li Marko biti novi član žirija i kako će se snaći u ovoj ulozi saznat ćemo uskoro. 

Komentara 24

Avatar Hazl113
Hazl113
23:27 23.01.2020.

Znači Škoro je postao nepoželjan. Tipično za HRT i HDZ. Pitam se da li će ikad više pjevat u Lijepoj našoj. Postat će Državni neprijetelj No1.

DU
Deleted user
09:57 24.01.2020.

Jadnici. Škoro vam nije dobar. Treba slušat ćaću Plenkovića. Kriv vam što nije pobijedila KGK. Baš ste bijedni s tim svojim jalom.

M3
Miro 3m
20:35 23.01.2020.

Šta slijedi, zabrana nastupa, proglasiti ga fašistom kao Thompsona...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije