Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTE FRIZURE

Ovaj detalj kod Brada Pitta nismo primijetili: kopira li glumac svoje djevojke?

'The Normal Heart' Premiere - New YorkBrad Pitt and Angelina Jolie attend the premiere of
28.07.2018.
u 12:49

Poznati glumac, čini se, imitira frizure i stil svojih djevojaka, a Sarah McGonagall to je primijetila zahvaljujući jednom članku iz 2006. godine.

O Bradu Pittu i njegovim bivšim djevojkama i suprugama znamo skor sve, no zahvaljujući jednom viralnom tweetu saznali smo još jedan zanimljivi detalj. 

Poznati glumac, čini se, imitira frizure i stil svojih djevojaka, a Sarah McGonagall to je primijetila zahvaljujući jednom članku iz 2006. godine. Na fotografijama se tako vide Brad i Angelina s istim sunčanim naočalama, Brad i Jennifer Anniston, koji su tada oboje imali dugu plavu kosu, ali i ista frizura kakvu je imao u vrijeme dok je bio u vezi s Gwyneth Paltrow.

Čini se da je Brad zaista bio opsjednut svojim djevojkama. 

'The Normal Heart' Premiere - New YorkBrad Pitt and Angelina Jolie attend the premiere of
1/8
Ključne riječi

Komentara 2

AI
airbender
11:30 29.07.2018.

nisam siguran sto raditi sa ovom informacijom...

MA
majmudin
17:30 28.07.2018.

nisam Brad,al znam Pit..pis me lijepo vrit..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije