Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'uvjeravanje'

Ova treš verzija nema nikakve veze s vremenom Jane Austen, a nitko se nije usudio prigovoriti o rasno miješanom kastu

02.08.2022.
u 23:00

Ne posve slučajno, ovaj film inače ugledne kazališne redateljice Carrie Cracknell zapravo se posve očito oslanja na enormno popularnu seriju "Bridgerton" koja se događa u istoj povijesnoj epohi, za života Georgea III i njegove žene, kraljice Charlotte. Umjesto Lady Whistledown, sveznajućeg pripovjedača "Bridgertona", koja piše trač kroniku engleskog visokog društva, Anne sama komentira to isto društvo i objašnjava što se oko nje zbiva. Scenarij je vješto, s očitom namjerom da film bude hit, napisao oscarovac Ronald Bass, poznati američki scenarist "Kišnog čovjeka", ali i filma "Moj najbolji prijatelj se ženi" (1997.), romantične komedije s Julijom Roberts.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?