Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Hrvatice su sretnice'

Ova influencerica ima 1.1 milijun pratitelja kojima sada šalje golišave razglednice iz Rovinja

Foto: Instagram
1/5
20.10.2020.
u 17:40

Louisa Khovanski ove godine je već posjetila Dubrovnik, a sada otkriva Rovinj i poručuje kako su Hrvatice sretnice.

Ukrajinka Louisa Khovanski influencerica je koja na Instagramu ima 1.1 milijun pratitelja i ovo ljeto odmarala se u Dubrovniku, a sada se opet vratila u Hrvatsku i odmara se u Rovinju. Ono po čemu se ova 27-godišnjakinja proslavila su fotografije na kojima više otkriva nego li što skriva i za koje dobiva svaki dan stotine tisuća lajkova, a ovih dana svojim obožavateljima diljem svijeta šalje golišave razglednice iz Rovinja.

U razgovoru za Story rekla je kako joj se sviđa opuštena atmosfera u Rovinju i to što život nije ubrzan i nitko nigdje ne žuri. Otkrila je i jesu li joj Hrvati privlačni. - Inače mi se ne sviđaju stariji muškarci, ali Hrvati su jako zgodni i primijetila sam da muškarci stariji od 40 jako paze na svoj izgled. Hrvatice su zaista sretnice - kaže Louisa. Nakon Rovinja planira posjetiti Motovun i naše nacionalne parkove. Pohvalila je svog gostoljubivog domaćina kod kojeg je iznajmila apartman, a zamjerku je našla samo brzini interneta kod nas, ali za Rovinj kaže:

- Sviđa mi se što mi ovdje ne treba automobil, svuda mogu stići pješice, uživajući pritom u predivnoj arhitekturi, slatkim malim ulicama, pogledu na more. Osim toga, oduševljena sam otvorenošću stanovnika grada.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
17:50 20.10.2020.

"influencerica"? Je li to ono za što naš narod ima stari, svima dobro poznati naziv za ovakve "dame"?

Avatar Tetec Cinober
Tetec Cinober
21:40 20.10.2020.

Influ...koji racku??? Sisara i nikaj drugo,oprosti admine na izboru riječi ali eto samo sisara,kakva je..na infuencerica.Ok....nadam se da je i je..na,čisto radi njene sreće.

VH
volim.hrvatsku65
17:53 20.10.2020.

Taman za mene !!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije