Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Otvoreno milijunsko pitanje u 'Milijunašu', znate li odgovor?

Lapkus je odustala na posljednjem pitanju koje je glasilo: "U periodnom sustavu elemenata postoje četiri elemnta koja su dobila ime po čemu"? A) mački Antoinea Lavoisiera, B) Neptunovom mjesecu, C) srednjem imenu Marie Curie i D) rudarskom selu u Švedskoj.
30. svibnja 2020. u 17:37 8 komentara 92827 prikaza
Lauren Lapkus
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/4

Glumica Lauren Lapkus osvojila je 500 tisuća dolara u ovotjednom celebrity izdanju američkog "Milijunaša" u kojem će svi osvojeni iznosi biti uplaćeni fondaciji Cron & Colitis.

Lapkus je odustala na posljednjem pitanju koje je glasilo: "U periodnom sustavu elemenata postoje četiri elemnta koja su dobila ime po čemu"? A) mački Antoinea Lavoisiera, B) Neptunovom mjesecu, C) srednjem imenu Marie Curie i D) rudarskom selu u Švedskoj. Glumica je odustala i dobro napravila budući da je točan odgovor bio D, a ona bi rekla A. Riječ je o selu Ytterbyju, po kojem su ime dobili elementi itrij, iterbij, erbij i terbij. 

Lauren Lapkus
1 / 12
Snimanje kviza 'Tko želi biti Mlilijunaš'

U američkoj verziji popularnog kviza, kojeg odnedavno vodi Jimmy Kimmel, osim džokera zovi postoje i džokeri pitaj pratnju i pitaj voditelja. Lapkus je u pratnji imala supruga i kolegu glumca Mikea Castlea. za kojeg je kazala da je "najpametniji čvojek kojeg zna". On joj je pomogao na pitanju za 64.000 dolara, na kojem je trebalo odgonetnuti što znači c u čuvenoj Einstenovoj formuli  E=mc2. Kimmelovu pomoć tražila je na 13. pitanju na kojem se tražilo kako se točno piše prezime glazbenice Alanis Morissette. Posljednju pomoć iskoristila je na 14. pitanju, kada je zahvaljujući pomoći oca znala da je James ime koje je imalo najviše američkih predsjednika. 

Lauren Lapkus znamo po sporednoj ulozi u seriji "Narančasta je nova crna", te glavnoj ulozi u ovogodišnjem Netflixovom filmu "The Wrong Missy". 

Sezona grilla je počela UPALITE ROŠTILJE! Sezona grilla je počela, našli smo i najbolje recepte koje možete isprobati Lidija Stević SRETNA JE Lidija iz "Braka na prvu" ima novog dečka i uopće ne žali za Alenom! Bachelor LJUBAVNI BRODOLOM Gledatelji u nevjerici! Prekinuo omiljeni par iz "Gospodina Savršenog"

 

Strani džavljani ulaze u RH na graničnom prijelazu Kaštel
PROMJENE
Slovenija je skinula Hrvatsku s liste zelenih zemalja, odluka vrijedi od subote
Pratimo li ishode?
Građani žele znati koje bolnice imaju najbolje ishode liječenja
 • GOJKO:

  Točan odgovor je pod D - rudarsko selo u Švedskoj gdje su pronađene rude ....

 • Avatar manjejeviše
  manjejeviše:

  " On joj je pomogao na 64. pitanju, "... ???

 • Avatar povjesnicar
  povjesnicar:

  U Nemačkoj pitanje za milion € je bilo koliko dasaka ima u jednoj Evro paleti - Ponuđeni odgovori su bili : 9, 11, 13, 15, Tip je zano odgovor i zaradio 1.000.000€ ... prikaži još! i zaradio 1.000.000€