Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'na veliku žalost'

Otkazan koncert srpskog pjevača u Bibinjama, organizator tvrdi: 'Mještani su bili protiv'

Beograd: Saša Kovačević nastupio na Belgrade Youth Festu
Foto: M.M.
1/10
08.10.2023.
u 09:24

Saša Kovačević može se pohvaliti milijunskim pregledima, a u javnosti je poznata i pjesma "Idemo do mene" koju je napravio u suradnji s Nikolinom Pišek 2011. godine i koja ima više od 10 milijuna pregleda na YouTubeu

Ovih dana srpski izvođači ne prestaju puniti medijske stupce. I dok se s jedne strane piše o velikom uspjehu Aleksandre Prijović (28) i četiri rasprodana nastupa u Areni Zagreb, s druge strane nekim srpskim izvođačima otkazuju se nastupi u Hrvatskoj. Popularni srpski pop pjevač Saša Kovačević trebao je 24. studenog nastupiti u sali za vjenčanja u Bibinjama, no njegov je koncert sada otkazan zbog neslaganja mještana, a tu su vijest, koja je rastužila njegove mnogobrojne obožavatelje, organizatori objavili na službenoj Facebook stranici.

Beograd: Saša Kovačević nastupio na Belgrade Youth Festu
1/29

"Na veliku žalost nas kao organizatora, ali i velikog broja zainteresirane publike, obavještavamo vas kako smo primorani otkazati koncert Saše Kovačevića koji je bio predviđen za 24. studenog", poručili su iz Berekin Wedding & Event Resorta.

"U našem poslovanju vodimo se politikom transparentne komunikacije, uvažavajući stavove i mišljenja stanovnika općine Bibinje i ostalih mještana, zbog čijeg smo neslaganja našim izborom izvođača i donijeli ovu tešku odluku. Svi koji su već kupili karte dobit će povrat cjelokupnog iznosa putem sustava Eventim. Zahvaljujemo vam na razumijevanju i vidimo se uskoro na novim koncertima!", stoji u njihovoj objavi. 

Inače, Saša Kovačević srpski je pjevač zabavne glazbe. Rođen je u Beogradu 1985. godine, a prvi nastup imao je sa samo 16 godina. Zajedno sa bratom Radetom drži glazbeni studio, a također je i počasni građanin Zemuna. Prvi put na TV-u pojavio se 2004. godine na festivalu "Sunčane skale" gdje je nastupio s pjesmom "Pakao i raj". Godinu kasnije nastupio je i na Radijskom festivalu sa pjesmom „Korak do dna“. Njegova pjesma „Ruka za spas“ 2006. godine proglašena je hitom godine.

VIDEO: Otkazan koncert popularnog srpskog pjevača u Bibinjama, organizator: 'Mještani su bili protiv'

VEZANI ČLANCI: 

U 2007. godini dobio je nagradu za otkriće godine, zatim slijede nagrade Melos estrade, nagrada Beogradski pobjednik za pop pjevača godine, a na Danima estrade osvaja 1. mjesto za otkriće godine. Osvojio je 2. mjesto na festivalu zabavne muzike u Vrnjačkoj banji sa pjesmom „Lažu te“. Pobjednik je Radijskog festivala sa pjesmom „Bolji čovek“. Njegova pjesma"Slučajno" na YouTubeu ima više od 85 milijuna pregleda, dok pjesma "Slučajno" broji više od 55 milijuna. Saša je tijekom svoje karijere ostvario i uspješne duete. S Eminom Jahović snimio je pjesmu "Još ti se nadam" nakon koje je nagrađen priznanjima za pjevača godine i duet godine, a u javnosti je poznata i pjesma "Idemo do mene" koju je napravio u suradnji s Nikolinom Pišek 2011. godine i koja ima više od 10 milijuna pregleda. 

VIDEO Tko je Aleksandra Prijović? Srpska pjevačica živjela je u Hrvatskoj, a u braku je sa sinom teniske legende

 

Komentara 25

PO
poluprovokator
09:31 08.10.2023.

Mogao je u Čavoglavama probati;-)

DU
Deleted user
10:12 08.10.2023.

Još da je ukinut radio Extra FM koji pušta turbofolk u Zagrebu i truje našu mladost signal im je toliko jak da pokriva cijeli Zagreb i okolicu. Nije mi jasno kako su dobili koncesiju za rad tko je to dopustio, sigurno tomašević. Jel postoji Hrvatski radio u Beogradu koji pušta samo hrvatske pjesme to ne bi izdražalo tamo jedan dan bio bi cijeli Beograd na nogama da to ukinu.

Avatar Art of Noise
Art of Noise
10:12 08.10.2023.

U Bibinjama? Ha, ha, ha, ha, ha! (Nemam pojma 'ko je lik, usput budi rečeno.)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije