Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sreća u obitelji pjevača

Otac u šestom desetljeću! Prije dvije godine postao je djed, a u srpnju stiže još jedna beba

Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/3
26.02.2020.
u 16:44

Pjevač iz prvog braka već ima kćer Hanu i sina Mihovila. Prije dvije godine postao je i djed, kada mu je kći Hana rodila unučicu Elu.

Ivo Amulić (57), nekadašnji pjevač grupe Tutti Frutti, a danas solist klape Rišpet u srpnju će postati otac po treći put, piše RTL. Na svijet će stići uskoro još jedna beba, prvo zajedničko dijete sa suprugom Sandrom Kekez s kojom se vjenčao 2013. godine. Sretnu vijest pjevač je otkrio usred intervjua i to sasvim slučajno nakon što ga je novinarka upitala priželjkuje li još unučića.

- Imam svoju unučicu Ellu koju obožavam, ali vrti nas oko malog prsta. Opasna je - otkrio je Amulić i otkrio kako će njegova obitelj postati bogatija za još jednog člana.

1/9

- Očekujem još jedno dijete, a unučića kad bude- kazao je Amulić i otkrio kako prinova stiže u srpnju. Pjevač je otkrio i spol bebe.

- Ona je - kazao je s osmijehom dajući tako do znanja da s partnericom očekuje djevojčicu. Pjevač iz prvog braka već ima kćer Hanu i sina Mihovila. Prije dvije godine postao je i djed, kada mu je kći Hana rodila unučicu Elu. 

Amulić i klapa Rišpet nastupili su sinoć na koncertu u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu uz goste Giuliana i Nenu Belana, a sve će to ponoviti danas za one koji nisu stigli kupiti kartu za prvi dan. 

Ključne riječi

Komentara 4

JP
josip.pivar11
17:57 26.02.2020.

Sad još samo treba moliti Boga da dugo poživi kako bi to dijete 'postavio na noge'.

PR
prajdali100
18:40 26.02.2020.

Majstor je !!!

Avatar Kalladin
Kalladin
18:49 26.02.2020.

Što su se u zadnje vrime rzjbli ovi muzičari! Genetika im šapće korona korona korona korona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije