novopečeni milijunaš

Osvojio je 10 milijuna eura na lotu, a sad traži ljubav preko medija: 'Može plavuša ili brineta, nije me briga'

Foto: Facebook screenshot
1/3
09.11.2022.
u 10:40

Novopečeni milijunaš Kursat Yildirim, inače radnik u tvornici čelika, kupio je Ferrari 448 Pistu vrijedan 450.000 eura i Porsche S Cabriolet za 250.000 eura, a kupio je i skupocjeni sat te svoj omiljeni kafić. Nakon kupovine novopečeni milijunaš odlučio je potražiti nekoga s kim bi podijelio svoj dobitak.

Mnogima je želja osvojiti zgoditak na lotu, a Kursatu Yildirimu (41) iz Dortmunda u Njemačkoj to je i pošlo za rukom. Yildirim je 24. rujna osvojio je malo manje od 10 milijuna eura te odmah dao otkaz i krenuo u kupovinu auta.

Inače radnik u tvornici čelika, kupio je Ferrari 448 Pistu vrijedan 450.000 eura i Porsche S Cabriolet za 250.000 eura, a kupio je i skupocjeni sat te svoj omiljeni kafić. Nakon kupovine novopečeni milijunaš odlučio je potražiti nekoga s kim bi podijelio svoj dobitak.

- Molim vas, naglasite u svojoj priči da sam solo – istaknuo je u svom intervjuu za njemački Bild te dodao da se samo želi zaljubiti i pronaći nekoga s kim će putovati svijetom.

- Može biti plavuša ili brineta, nije me briga. Treba mi žena kojoj mogu vjerovati bez obzira na to što se dogodi – rekao je. Ovaj njemački medij potom je kreirao e-mail adresu na koju se potencijalne partnerice mogu javiti, a koja je krcata ponudama. 

- Mogu se vrlo dobro brinuti za sebe. Poduzeo sam sve potrebne mjere. Novac je u sigurnim rukama - dodao je Yildirim svjestan da postoje osobe koje žele biti blizu njega samo zbog novca. Istaknuo je i da su mu se nakon vijesti o njegovom dobitku javili brojni prijatelji s kojima nema kontakt godinama te tražiti novac.

Kursat kaže da nije požalio ni to što je vijest o svom dobitku podijelio na društvenim mrežama i u medijima, iako lutrija uvijek dobitnike savjetuje da s tim informacijama ne izlaze u javnost.

- Svi trebaju znati. 90 posto njih je ljubomorno i misle da to ne zaslužujem. Ali nije me briga. Nikad neću zaboraviti otkud sam došao. Ja sam iz radničke klase. Nikad neću postati arogantna osoba – kazao je.

Također, objasnio je razlog kupnje skupocjenog automobila. Kaže da ga je kupio zbog ljubomornih ljudi, kao i da nastavlja igrati loto kao i proteklih 15 godina.

- Najbolja stvar u svemu je što može toliko ljudi učiniti sretnim. Odmah sam prebacio novac roditeljima i bratu – objasnio je svoje planove za budućnost. 

Inače, Yildirim dok ne pronađe svoju ženu iz snova planira putovanje u Afriku kako bi odnio poklone siromašnoj djeci.

Podsjetimo, priča o Yildirimu prije nekoliko dana odjeknula je njemačkim medijima. Naime, Kursat je dobitni loto listić uplatio u dortmundskoj četvrti Nordstadt, 22. rujna. Chico, kako ga zovu prijatelji, medijima je rekao kako je bio zaboravio na loto listić i tek ga je potražio kad je u novinama pročitao da je izvučen jackpot u iznosu 9.927.511,60 eura. Dobitne brojeve je usporedio njegov najbolji prijatelj koji ga je potom nazvao i rekao: „Duboko udahni. Ti nisi milijunaš, ti si multimilijunaš“. 

VIDEO Blanka Vlašić na svoj rođendan rodila sina u splitskom KBC-u, poznato je i ime

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
11:36 09.11.2022.

Čini mi se da će taj novac jako brzo ispariti, čim on odmah kupuje Ferrari i Porsche...... Već je spržio 700 000 Eu, a nije još potpuno ni svjestan dobitka...... Slikanje za javnost i obavijest svima, "da, ja sam taj" odaje da nije svjestan mogućih posljedica. A sretno mu.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
11:26 09.11.2022.

Neće novci dugo uz njega.

DU
Deleted user
15:06 09.11.2022.

Brzo će taj ostati bez love, neka zadrži radnu knjižicu i ostane dobar sa bivšim poslodavcem jer kada mu se bude vraćao trebati će mu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije