Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslao važnu poruku

Gospodin Savršeni javio se nakon sudjelovanja u 'Životu na vagi': 'Budite spremni na kritiku, udarce i hejtere'

Foto: Instagram
1/10
09.11.2022.
u 09:27

- Jednom kad naučite prihvatiti neuspjeh i bol, vidjet ćete najviše uspjeha. Ovo je ono kroz što prolazim svaki dan i zato mi je jasno da velike priče ne postaju bez velikih rizika. Budite znatiželjni umjesto da osuđujete - poručio je Mijo Matić kandidatima 'Života na vagi', ali i svima onima koji ga prate na Instagramu.

Bivši 'Gospodin Savršeni' Mijo Matić (30) gostovao je ovog tjedna u showu 'Život na vagi', a nakon što su emisije emitirane Matić se javio na svom Instagramu i uputio važnu poruku ovogodišnjim kandidatima, ali i svima onima koji ga prate. 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

"Poruka svima koji će se jednog dana odlučiti na svoje fitness putovanje- Budite spremni prihvatiti kritiku, primiti udarce i čuti hejtere. Bez obzira koliko se trudite udovoljiti svima, izbjegavati greške ili koliko dobro činite stvari, nema bijega od ovakvih iskušenja i muka. Jednom kad naučite prihvatiti neuspjeh i bol, vidjet ćete najviše uspjeha.

Ovo je ono kroz što prolazim svaki dan i zato mi je jasno da velike priče ne postaju bez velikih rizika.
Budite znatiželjni umjesto da osuđujete.

Promjena načina života je kao promjena identiteta, što će eventualno koštati nekih društvenih odnosa kasnije, jer svaki režim i stil života, odraz je određenog psihološkog pristupa sebi i životu. Znaju svi oni koji su se usmjerili na osobni razvoj (fizički/psihički/emocionalni/financijski/xyz)

Masa je od presudne važnosti za stvaranje lažne osobnosti i može se pojedinac uloviti u začaranoj imaginarnoj "borbi" ispunjavanja očekivanja mase.

Ono što sam primijetio kroz svoje životno iskustvo je da sve situacije u kojima se nađemo nas provociraju probiti ograničenja unutar obitelji ili društva iz kojeg jesmo što u konačnici znači nas samih i onih koji su nas "oblikovali".

Cilj je da svaka iduća generacija bude svjesnija sa zdravijom percepcijom i samim time bolja od prethodne.

Hvala Edin Mehmedović na pozivu od ❤️ i sve pohvale tebi i Maji Ćustić kao i cijeloj ekipi ispred i iza kamera.
Drago mi je da sam osjetio djelić ovog velikog entuzijazma i pozitive, radite vrhunski posao!", poručio je Matić uz nekoliko fotografija nastalih na setu 'Života na vagi'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mijo Matic (@mijomatic)

Inače, Mijo u showu 'Gospodin Savršeni' nije uspio pronaći ljubav, ali sada je u sretnoj vezi influencericom i glazbenicom Arijanom Piknjač (26). O tome kako se slažu i kako je izgledao početak njihove veze Mijo je otkrio u jednom intervjuu.

- Jako mi se svidio način na koji komuniciramo i kako razmišlja. Uživo je to sve bilo puno bolje od očekivanog - rekao bih iznenađujuće dobro. Ne možeš vjerovati. Različiti, a opet isti. Humor nam je super, kao i ljubavni jezik. Šalili bi se i govorili jedan drugome: "Ti si duša moje duše" i smijali se kako smišljamo i pokušavamo izraziti ovo što nam se događa. Kao da se znamo cijeli život, a ne da smo proveli nekoliko dana zajedno. To je bio naš početak ukratko - rekao je nedavno Matić.

VIDEO Blanka Vlašić rodila je sina na svoj rođendan


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije