Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U tangama

Osvanula najizazovnija fotka naše najvatrenije navijačice: 'Tarzanice'

Ivana Knoll
Foto: Instagram
1/3
04.10.2019.
u 15:57

Ivana Knoll podigla je visoku ljestvicu vrućih fotografija na Instagramu.

Ivana Knoll, ljepotica koja se okrunila titulom najvatrenije hrvatske navijačice za vrijeme svjetskog prvenstva u Rusiji, ostavlja svoje pratitelje na Instagramu bez daha. Naime, objavila je fotografiju s Balija koja je prikupila nekoliko tisuća lajkova u svega par sati.

Pozirala je okrenuta leđima u tangama na bazenu pored šume i pored fotografije napisala: "Zovite me Tarzan".

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Fanovi nakon ove fotografije nisu bili ravnodušni pa su ostavljali u komentarima niz komplimenata.

"Koji super pogled", "Divna", "Top","Tarzanice" i slični bili su samo neki od komentara na fotografiju s Balija.

Podsjetimo, ova mlada djevojka pažnju javnosti privukla je još 2016. godine kad se kandidirala za Miss Hrvatske kao predstavnica dijaspore. Tada je otkrila što su joj najdraži hobiji, čime se bavi u životu te tko joj je najveća potpora. Iako je rođena u Njemačkoj, Ivana je veći dio života provela u Hercegovini s roditeljima, a pohađala je i Opću gimnaziju u Ljubuškom.

“Ime mi je Ivana Knöll, rođena sam u Njemačkoj gdje sam bila do osme godine. Sve do dolaska na Grafički fakultet u Zagreb živjela sam u Hercegovini s roditeljima, gdje sam pohađala Opću gimnaziju”, izjavila je Ivana prilikom natjecanja za Miss Hrvatske. Tada je otkrila i kako je uspješna studentica na Grafičkom fakultetu u Zagrebu.

Naglasila je kako bez podrške obitelji i partnera vjerojatno nikada ne bi sudjelovala na spomenutom natjecanju. “Obitelj i partner su mi uvijek bili najveća podrška u svemu, zahvaljujući njima i jesam na ovom izboru za Miss Hrvatske”, istaknula je Čapljinka, koja je ukrala show na prvom nastupu Hrvatske reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji. Njezinu ljepotu mnogi su nazvali božanstvenom te bi je rado pozvali u svoje društvo, ali Ivana na Facebooku otkriva kako je sretno zaljubljena već šest godina.
 

Ključne riječi

Komentara 3

IH
iron.hide.54966
17:02 04.10.2019.

Možda i ona krene prodavati mandarine...

TO
tonimohave
17:32 04.10.2019.

Ona barata samo sa bananama 🍌

ŽA
žalosnababanarikača
17:34 04.10.2019.

Postavljati pločice u tangama, hm, to bi bio dobitni predizborni trik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije