Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije požalio

Osvajao je srca publike 80-ih, a onda se zbog obiteljske tragedije povukao

Foto: Youtube Screenshot
1/5
04.05.2018.
u 11:11

Rick Moranis bio je na vrhuncu slave kada se 1997. godine, nakon smrti supruge, povukao iz svijeta glume.

Istjerivači duhova i Mala trgovina užasa samo su neki od filmskih hitova iz 80-ih u kojima smo gledali Ricka Moranisa.

Simpatični likovi koje je glumio bili su omiljeni publici koju je razočarala Rickova odluka koju je donio 1997. godine. Tada je odlučio napustiti glumu, a toj odluci prethodila je velika obiteljska tragedija. Naime, 1991. godine od raka dojke mu je preminula supruga Ann Belsky i Rick je tada odlučio napraviti stanku. Kratko se vratio ovoj ljubavi, ali 1997. zauvijek se oprostio od svijeta glume jer nije htio da mu djeca odrastu i bez tate. 

– Samohrani sam tata i teško mi je uskladiti posao i obitelj, ne mogu odgajati djecu i putovati svijetom snimajući filmove. Najprije sam uzeo kratku stanku koja se pretvorila u veliki prekid tijekom kojega sam shvatio da mi gluma uopće ne nedostaje – rekao je u jednom intervju danas 62-godišnji glumac. Dodao je kako je njegov život divan i ne vidi razlog zašto su ljudi stvorili takvu pompu oko njegova napuštanja glume.

– Moja odluka ne bi bila ni približno toliko intrigantna da sam radio neki normalan posao i jednostavno odlučio više vremena provoditi kod kuće – kaže glumac koji je odbio ulogu u novom "Istjerivaču duhova".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije