Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema srama

Osramoćeni multimilijunaš završio u zatvoru: Drogirali su maloljetnice kako bi mu ispunile seksualne želje

Foto: Profimedia
1/5
15.12.2020.
u 21:38

Kako pišu strani mediji, u te zločine bile su uključene i neke maloljetnice. U optužnici se navodi da su kaznena djela za koje je optužen trajala desetljećima, a počinjena su u Kanadi, SAD-u i na Bahamima.

Peter Nygard, modni mogul iz Kanade optužen je za trgovanje ljudima zbog seksualnog iskorištavanja, reketarenje, ali i druge zločine, te je uhićen. Naime, kako pišu strani mediji, u te zločine bile su uključene i neke maloljetnice. 
U optužnici se navodi da su kaznena djela za koje je optužen trajala desetljećima, a počinjena su u Kanadi, SAD-u i na Bahamima. 

Foto: Profimedia

Osnivač tvrtke za proizvodnju ženske odjeće Nygard uhićen je na temelju zahtjeva SAD-a. 
Peter je sve to navodno radio čak 25 godina, koristeći utjecaj svoje kompanije, ali i zaposlenika kako bi zlostavljao mlade žene, ali ih i iskorištavao kako bi ispunjavale seksualne želje njegovim prijateljima i poslovnim partnerima. osim toga, tužitelji tvrde da su Nygardovi suradnici koristili i drogu kako bi bili sigurni da će žene pristati ispunjavati njegove seksualne želje.

Optužili su ga i maloljetni sinovi, koji imaju 14 i 15 godina, te kazali kako je njihov otac unajmio prostitutku da ih siluje jer je smatrao da će ona  'od njih napraviti muškarce'.

Stariji sin je za strane medije kazao kako se nada da će njegova priča pomoći drugim ljudima kako bi progovorili o tome što proživljavaju u životu, te da je i sam osjećao i zbunjenost i sram.

Tvrdi isto tako da misli da se puno toga razjasnilo kada je njegov otac optužen za trgovinu ljudima

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
21:59 15.12.2020.

Nisu se te curice same pojavile. Roditelji ih guraju u ralje modnog pakla. Neka im je.

PV
prcko.vita
08:19 16.12.2020.

Niste samo detaljno opisali kakve točno zahtjeve i prohtjeve je imao dotični dedica svih tih godina prema toj djeci?

PE
PetrusManus
08:08 16.12.2020.

Modne piste su pune kurvica, a poslije su svetice pa prijavljuju starčeke za silovanje,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije