Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najveći problem su napojnice

Osoblje luksuznih hotela otkrilo kakvi su gosti poznati i slavni: 'Bio je totalni kreten'

Jennifer Lopez
Foto: Instagram
1/19
10.06.2023.
u 19:35

Portal BuzzFeed tražio je zaposlenike luksuznih hotele da opišu celebrityje s kojima su se imali priliku susresti. Neki su bili sjajni gosti, dok je bilo i onih koji su ih šokirali neljubaznošću.

Poznati i slavni mnogima su uzori. Mnogi s njima žele imati fotografiju ili autogram, a često se ističu i kao vrlo nedostupni te udaljeni. Mnogo puta se pričalo o tome kako su neki umišljeni, a neki prijateljski nastrojeni u svakodnevnom životu. Njihovo ponašanje sada je postalo tema i čitatelja BuzzFeeda koji rade u luksuznim hotelima. Naime, ovaj portal tražio je upravo ovu skupinu da opiše celebrityje s kojima su se imali priliku susresti. Neki su bili sjajni gosti, dok je bilo i onih koji su ih šokirali neljubaznošću.

Među odličnim i ljubaznim gostima istaknula se glumica i pjevačica Jennifer Lopez koja inače nije poznata kao takva među osobljem hotela. Naime, djevojka koja je podijelila svoje iskustvo na ovom portalu opisala ju je kao ljubaznu.

- Kad je odsjela u hotelu u kojem sam radila, bila je ljubazna, duhovita i vrlo diskretna po pitanju svoga identiteta. Nije privlačila pažnju na sebe, ali je tako dobro mirisala da su je svi gledali – rekla je.

Glumca Toma Feltona zaposlenici luksuznih hotela također su smjestili na listu odličnih gostiju.

- Bio je super kul. Samo se družio s nekim prijateljem nakon što su odigrali golf. Kad sam mu donio hranu, rekao mi je: 'Živio, prijatelju' - ispričao je jedan zaposlenik hotela.

Glumac iz serije 'Puna kuća' Dave Coulier također se jako svidio zaposlenicima. 

- Bio je najbolji. Presmiješan je. Kad se odjavljivao iz hotela, zahvalio sam mu na boravku, a on mi je odgovorio: 'Prestani' - rekao je zaposlenik. Inače, "prestani" je uzrečica koju je Daveov lik stalno govorio u Punoj kući.

Također i glumca Arnolda Schwarzeneggera su opisali kao ljubaznog.

- Bio je stvarno drag, ali i puno niži nego sam zamišljao – rekao je jedan zaposlenik. 

VEZANI ČLANCI:

Američkog repera Nellyja čitatelji ovog portala izdvojili su kao odličnog gosta zbog napojnica koje je ostavljao.

- Dao je najbolju napojnicu. Svaki put bi dao 100 dolara za bilo što, ali to je učinio tako da ostali ne bi primijetili – napisao je drugi zaposlenik luksuznog hotela.

No, nisu svi poznati ostavili dobre dojmove među radnicima. Poznatog američkog sportaša Tigera Woodsa tako su smjestili među ne baš dobre goste.

- Bio je totalni kreten. Nije razgovarao ni s kim niti je davao napojnice. Imao je sat i pol dugu masažu i nije čak ni potpisao račun. Nazvali smo ga i on je nazvao svoju ženu (sada bivšu ženu) da dođe potpisati. Nije ostavila napojnicu – rekla je jedna osoba.

Na popisu gostiju s kojima zaposlenici nisu oduševljeni našao se i američki reper Waka Flocka Flame koji je napravio pravi kaos u hotelu. 

- Bila je to najgora noć ikad. U tri ujutro je počeo pakao. Bilo je tučnjava, prostitutki i obožavateljica koje su se užasno ponašale. Nije prestalo do šest ujutro, kad sam ja otišla - kazala je jedna zaposlenica.

I repera P. Diddyja su zaposlenici smjestili na ovu listu i to zato jer nije nijednom nije dao napojnicu dok je boravio u hotelu.

VIDEO Nina Violić ispričala Ciganoviću je li ikada ulogu dobila preko kreveta i što misli o tome

 

Komentara 3

ZA
zagabria5
22:14 10.06.2023.

Volim što su zaposlenici diskretni i ne olajavaju goste. Ne bi im ni ja dao napojnicu

Avatar Tombstone
Tombstone
21:04 10.06.2023.

Kakve napojnice u luksuznim hotelima??????

DU
Deleted user
03:22 11.06.2023.

Kad bi i o meni govorili pozitivni, i ja bih ih napojio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije