Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ipak nije išlo

Osnivač Tesle drugi put ostavlja istu ženu, ovaj put uzet će mu 16 mil. dolara

elon musk
Foto: Press Association/PIXSEL
1/4
02.01.2015.
u 17:51

U srpnju 2013. glumica i milijarder ponovno su se vjenčali, ali njihova ljubav ni u drugom pokušaju nije opstala

Na Silvestrovo, kada uglavnom razmišljamo o novogodišnjim željama i odlukama, izumitelj, milijarder i suosnivač Tesla Motorsa Elon Musk odlučio je rastati se od supruge, glumice Talulah Riley, i to već drugi put.

Dokumente za rastavu predao je sudu u Los Angelesu, a razlozi nisu poznati. Njima bliski prijatelji tvrde da je odluka zajednička i da se rastaju kao prijatelji.

Elon i Talulah već su bili u braku od 2008. do 2012. Kada su se nakon četiri godine rastali, milijarder je na društvenoj mreži objavio emotivnu poruku Talulah.

– Bile su to savršene četiri godine. Voljet ću te zauvijek. Jednog ćeš dana nekoga jako usrećiti – napisao je i ne sluteći da će taj sretnik ponovo biti baš on.

Prvom rastavom od Muska glumica, poznata po ulogama u filmovima "Ponos i predrasude" i "Mladenci", dobila je četiri milijuna dolara. Zbog lijepe glumice Elon je napustio i suprugu, spisateljicu Justin s kojom ima pet sinova.

Šest tjedana nakon što se rastao od Justin, Elon joj je poslao SMS poruku kojom joj je najavio svoje vjenčanje s tada 23-godišnjom Riley.

Bijesna zbog toga što se ženi mlađom i što je tako brzo prebolio njihov razvod, Justin je koristila svaku priliku u medijima kako bi u javnosti podijelila pikanterije o njihovu zajedničkom životu.

Zašutjela je kad joj je bivši ostavio kuću, alimentaciju, šest milijuna dolara, 10 posto dionica u Tesli i pet posto u Space X-u.

S tako dobro osiguranom budućnosti Justin se više nije zamarala ljubavnim životom bivšeg pa mu nije prigovarala kad je prošle godine obnovio ljubav s Talulah.

U srpnju 2013. glumica i milijarder ponovno su se vjenčali, ali njihova ljubav ni u drugom pokušaju nije opstala. Ali je zato Talulah iz drugog braka s Elonom izašla još bogatija. Ovaj put joj je na bankovni račun uplatio 16 milijuna dolara, dok će ostalu imovinu podijeliti prema stavkama dogovorenim predbračnim ugovorom.

Musk je svoj Pay Pal prodao za 1,6 mlrd. kuna i uložio ih u Teslu, tvrtku koja je eksperimentalno prerađivala Lotus Elise u elektroaute, što se pokazalo mudrim, a njegovo bogatstvo procjenjuje se na 8 mlrd. dolara.

>>Elon Musk podržao Josipovića u promociji električnih vozila i održivog prijevoza

>>Elon Musk želi flotom satelita omogućiti internet svima

Komentara 3

NE
Neonacionalist
18:46 02.01.2015.

I sad će netko kazati da dotična nije vrhunska djelatnica najstarijeg zanata , ali ono vrhunska top klasa za razliku od onih jadnih uličarki koje se daju zaista za siču ili drogu.

DU
Deleted user
18:12 02.01.2015.

Ima glupih muškaraca.... vjerovatno bi ga operušala i treći puta.

DU
Deleted user
09:23 05.01.2015.

Porez?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije