Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u muškom društvu

Oskudno izdanje Nine Morić! Minijaturne hlačice jedva su uspjele sve sakriti

Nina Morić šopingira u Milanu
Foto: Mimmo Carriero/IPA/PIXSELL
1/9
25.05.2020.
u 20:20

Zagrebačka manekenka Nina Morić koja već godinama živi u Milanu uhvaćena je u šopingu s prijateljem Nicolom Grossijem.

Red krpica, red parfema i ispijanje kava. Tako je otprilike izgledala šoping odiseja Nine Morić i njezinog bliskog prijatelja Nicole Grossija koji su se odlučili prošetati Milanom i počastiti novim stvarčicama. Zagrebačka manekenka koja već godinama živi u Milanu česta je meta paparazza pa su je tako i ovog puta ulovili u pomalo oskudnom izdanju - ultra kratke hlačice, bluza i naravno zaštitna maska.

Nina Morić šopingira u Milanu
1/9

Nicol joj je pomogao odabrati parfem, a osim toga na slikama se vidi kako je opet smršavila, što se pripisuje nedavnim stresovima koje joj je prouzrokovao bivši dečko Luigi Mario. S njim je u vezi bila od 2015. godine pa ga je optužila za prevaru, ali ubrzo su se pomirili.

Nedavno je opet dospjela na naslovnice talijanskih medija jer je njezin bivši dečko Daniele Santoianni uhićen u policijskoj akciji. Santoianni je službeno bio glasnogovornik jedne tvrtke za distribuciju kave, no to je u stvari bio paravan sicilijanskoj obitelji Acquasanta koji se bavi čipkom, drogom i konjskim utrkama.  Nina Morić je uvijek punila novinske stupce zbog svojih ljubavnih izbora.  Šira javnost upoznala ju je 1995., kada se pojavila u spotu "Tvoje tijelo" Tonyja Cetinskog odmah nakon toga počela je graditi manekensku karijeru u Milanu i uskoro smo je gledali na modnim pistama na kojima je nosila revije Valentina, Cavallija, Versacea i mnogih drugih. Nina se tada preselila u Italiju, a uskoro ju je angažirao i Ricky Martin za svoj spot za pjesmu "Livin La Vida Loca" koji je prštao senzualnim scenama u kojima je Nina bila u prvom planu. Ubrzo su joj stigle i ponude za brojne voditeljske angažmane na televiziji, a tada se počeo i mijenjati njen izgled.

Nina odbija priznati da je posjećivala estetske kirurge i kaže da su filteri na društvenim mrežama krivac što na nekim fotografijama izgleda neprepoznatljivo.  Iza nje su dva braka. Jedan s talijanskim fotografom Fabrizijem Coronom s kojom ima sina Carlosa koji živi s ocem. Borba za skrbništvo nad sinom Carlosom bilo je mučno za manekenku i voditeljicu i čak se pokušala ubiti kada je popila veću količinu tableta. Corona je proveo dvije i po godine u zatvoru jer je iznuđivao novac od jer je iznuđivao novac od nogometaša Juventusa, Davida Trezegueta. Sljedeći brak joj je bio s poduzetnikom Massimilianom Dossijem s kojim je u braku izdržala dva mjeseca.  

Nina Morić šopingira u Milanu
1/7

Manekenka je nakon potresa u Zagrebu na društvenim mrežama objavila poruku svima koje je potres zadesio. 

 Znam da vam nije lako, ali držite se. Mi smo Hrvati, mi smo i gore prošli, to je naša zemlja i naš dom. Sve u Božje ruke i znam da će sve biti dobro. U mislima sam i u molitvi s mojim predivnim Zagrebom. Fali mi moja sedma gimnazija, moj Trg bana Jelačića, duge kave jer tog u Italiji nema - napisala je tada.

Ovo su najtragičnije prometne nesreće u kojima su poginuli poznati

Ključne riječi

Komentara 3

AL
Alural
16:24 26.05.2020.

bas ruzno izgleda, noge su joj katastrofa

JO
jovanovic
07:59 26.05.2020.

sory ali stvarno meni grozno izgleda. bit ce da je droga unistila

BS
bsimic
02:01 26.05.2020.

Kad se sjetim da je Dino Dvornik ubacio Ninu Morić u svoju pjesmu (doduše, ubacio je on i Sanadera i još par "zaslužnih")...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije