Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke!

Divne vijesti za poznati glumački par: Stiže im prinova, a otkrili su i spol

Jelena Perčin i Momčilo Otašević
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/5
03.06.2020.
u 09:30

Jelena Perčin i Momčilo Otašević nedugo nakon potresa u Zagrebu i u jeku pandemije koronavirusa saznali su da je Jelena trudna.

Lijepe vijesti doznali su glumica Jelena Perčin i glumac Momčilo Otašević u vrijeme pandemije korona virusa i potresa koji je pogodio Zagreb prije dva i pol mjeseca. Bračni par otkrio je da očekuju prinovu i da će im se roditi dječak, piše Glorija. Jelena iz prvog braka ima devetogodišnju kći Lotu, a s Momčilom ima kći Mašu koja će ovog kolovoza proslaviti drugi rođendan. Kada je počela pandemija korona virusa Momčilo je snimao seriju "Drugo ima ljubavi" za Novu TV i pred kraj snimanja iz opreza se odselio kod prijatelja.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević
1/9

- Zadnji tjedan snimanja sam se već odvojio od obitelji, živio sam kod kolege Marka Todorovića. Planirao sam još dva tjedna provesti ondje i vratiti se svojoj obitelji. Kad se dogodio potres, stvorio sam se što sam prije mogao ispred zgrade. Smjestio Jelenu i djecu u auto, pobrinuo se za vodu i hranu, odveo ih autom na čistinu i čekao da se sve smiri. Morali smo napustiti zgradu dok statičari procijene situaciju. Na svu sreću, zgrada je u redu, nakon nekoliko dana vratio sam obitelj u stan, a ja sam izdržao još 14 dana dok se nisam uvjerio da nemam nikakvih simptoma.- ispričao nam je nedavno Momčilo u intervju.

Vrijeme koje je proveo u izolaciji s obitelji mu je neprocjenjivo jer je zbog snimanja serije i predstava često odsutan i sada su konačno imali vremena za zajedničko druženje. Na pitanje koliko se promijenio otkako je postao otac Momčilo je rekao: - Čini mi se da se jesam promijenio, na bolje, od količine ljubavi i radosti koju mi je Maša donijela. Svakako sam odgovorniji i prema sebi i prema životu. Naučio sam puno toga, učim i dalje, svakim danom.

VIDEO Ovo su dijete za koje bogati i slavni garantiraju da djeluju!

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije