Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavni dečki

Oscarovci, ali i mamini sinovi: Tko je poveo mamu na crveni tepih?

jared leto
Foto: ©Chase Rollins 2014/Press Association/PIXSELL
03.03.2014.
u 07:45

Osim što su Oscarovci, oni su i pravi mamini sinovi. Jared Leto najavio je unaprijed kako će na crveni tepih povesti svoju majku, a primjer su slijedili i neki njegovi kolege...

Osim što su Oscarovci, oni su i pravi mamini sinovi. Jared Leto najavio je unaprijed kako će opet na crveni tepih povesti svoju majku, a primjer su slijedili i neki njegovi kolege. Leto je poveo mamu Costance, koja nije krila oduševljenje svime. Sina je podržala i gledala kako preuzima Oscara za najboljeg sporednog glumca.

I njegov kolega iz filma, Matthew McConaughey na tepih je, osim supruge, poveo majku Mary Kathleen. I majka Leonarda DiCaprija, Imerlin, zasjala je u Los Angelesu, no sinu ni ove godine nije donijela sreću.

Komentara 1

LI
liliZG
11:08 03.03.2014.

čovječe, mama mu je mrak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije