Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slomljena

Oprah Winfrey: Nisam lezbijka! Da jesam, nikad to ne bih skrivala!

oprah winfrey
pixsell
09.12.2010.
u 11:16

Nakon brojnih medijskih nagađanja kako je dugo godina u vezi sa svojom najboljom prijateljicom Gayle King, Oprah je plačući sve demantirala

Najveća američka televizijska zvijezda više nije mogla slušati dugogodišnje tračeve kako je u lezbijskoj vezi sa svojom najboljom prijateljicom Gayle King pa im je odlučila stati na kraj. Tijekom intervjua koji je dala Barbari Walters potpuno se slomila pred kamerama i kroza suze izjavila:

- Ne postoji ni najmanja šansa da sam lezbijka. Iritiraju me ti tračevi jer će moja publika pomisliti da lažem. To me najviše ljuti. Drugo, da jesam lezbijka, nikad to ne bih skrivala jer to nije moj pogled na život. Uostalom, zašto bih to skrivala? - izjavila je Oprah koja se nedavno u Kennedy centru u Washingtonu okitila priznanjem američkog predsjednika za doprinos američkoj kulturi.

Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
09:24 10.12.2010.

Što bi se stidila? Da je lezba to bi joj baš IN bilo.

MA
-marija-
13:57 09.12.2010.

oprah kraljica si, nebitno dal si lezba ili ne!

KA
Karla
21:35 09.12.2010.

Oprah je divna osoba - sve pet!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije