Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARKO ANTOLKOVIĆ

Operni slavuj ostao bez glasa, upitan nastup u finalu Supertalenta?

Marko Antolković
Foto: Nova TV
1/5
19.12.2019.
u 11:21

Nikad mi se nešto takvo nije desilo. Imao sam koncert u utorak i došao sam na upjevavanje misleći da je sve u redu jer mi se glas u govoru vratio, no ton kod pjevanja nije izlazio, profesorica Lidija je odmah prognozirala upalu - kazao je Marko

  Marko Antolković, operni slavuj koji je oduševio svojim glasom u Supertalentu te ušao u finale showa, nalazi se u problemima. Naime, Marko bi u finalu u ponedjeljak trebao pjevati Verdijevu "Traviatu", no ostao je bez glasa. 

- Taman kad pripreme trebaju ići punom parom ostajem bez glasa, otkazujem koncerte jer ton ne izlazi, izrazito neugodna situacija. Nikad mi se nešto takvo nije desilo. Imao sam koncert u utorak i došao sam na upjevavanje misleći da je sve u redu jer mi se glas u govoru vratio, no ton kod pjevanja nije izlazio, profesorica Lidija je odmah prognozirala upalu i zvala vrsnu liječnicu za glas Santu Večerinu koja me odmah primila, snimila glasnice, otkrila problem i krenula u rješavanje istog - izjavio je Marko za 24sata i dodao da je koristio razne pripravke, što iz ljekarne, što domaće, no ništa nije pomagalo. Nakon injekcije i korištenja novih lijekova, glas se polako vraća, no treba ga štedjeti.

- Nadam se da ću u ponedjeljak biti u punoj snazi te da me ova nezgodna situacija neće spriječiti u ostvarenju snova. Moja djevojka je od početka uvjerena da ću biti u finalu. Presretna je i preponosna - kazao je Marko o djevojci Nikolini, s kojom je u vezi četiri godine. 

Podsjetimo, šira javnost Marka je upoznala kada je zapjevao na Glavnom kolodvoru u Zagrebu, a snimka je postala viralna. Nakon toga je zapjevao i u studiju Večernjeg lista, a zatim i u prvoj epizodi Supertalenta. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije