Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fotkao ju je sin

Ona nema srama: Slavna glumica u 6. desetljeću pozirala bez grudnjaka

Foto: Instagram
1/13
26.01.2021.
u 22:00

Vitalna Britanka redovito objavljuje fotografije u kupaćem kostimu na društvenim mrežama, a mnogi se pratitelji pitaju kako je i u šestom desetljeću života uspjela zadržati mladolik izgled i apsolutno besprijekornu liniju.

Glumica Elizabeth Hurley jedna je od onih žena koje ne kriju godine, a za to nema ni potrebe. Iako je nedavno proslavila 55. rođendan izgleda bitno mlađe. 

Vitalna Britanka redovito objavljuje fotografije u kupaćem kostimu na društvenim mrežama, a mnogi se pratitelji pitaju kako je i u šestom desetljeću života uspjela zadržati mladolik izgled i apsolutno besprijekornu liniju. Liz je na Instagramu sada objavila fotofgrafiju na kojoj nema grudnjak, već u snijegu pozira u teddy kaputu i minijaturnim kupaćim gaćicama. Fotografije najčešće snima njezin sin Damian Charles, pa je tako on zaslužan i za ovu seriju.

Foto: Instagram screenshot

Poduzetna glumica koju mnogi pamte po filmu "Austin Powers" ima i vlastitu liniju kupaćih kostima, a u intervjuima često priča o važnosti zdrave prehrane i aktivnog načina života. Ujutro prvo obvezno popije čašu mlake vode s limunom, potom nezaslađeni espresso, a tek kasnije nekoliko integralnih keksa. Preskakanje doručka nešto je s čime se većina nutricionista ne slaže, no čini se da Elizabeth nema problema s tim.

Foto: Instagram screenshot

Svoje linije kupaćih kostima, odgovarajućih parea, ljetnih haljina i ogrtača, najbolje reklamira ona sama. Naime, čak i linije kostima koje su inače namijenjene mladim djevojkama, njoj pristaju odlično.

 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
lily
00:57 27.01.2021.

Plastika u si.sam.a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije