Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prava zavodnica

Gornja joj usnica ima okus cimeta, a donja nutelle

Maja Šuput
Foto: PR FOTO
1/2
07.12.2013.
u 11:39

Toliko sam na probama da sam jedan dan zaspala u deset sati navečer, kazala je vrckava pjevačica

- Ljubiti se s Majom nemoguće je opisati. Gornja usnica joj ima okus cimeta, a donja najfinijih palačinki s nutellom, otkrio je mladi glumac Nikola Milat o svojoj partnerici Maji Šupu  s kojom će 18. prosinca zaigrati u mjuziklu Footloose u KC Dražen Petrović u Zagrebu.

Čitavi ansambl po prvi puta je zapjevao na radiju i to u   'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju.

- Toliko sam na probama da sam jedan dan zaspala u deset sati  navečer. Ne znam kad mi se to zadnji put dogodilo. Probudila sam se u 7 ujutro i nazvala svoje prijatelje. Redom su me svi pitali otkud sam došla, jer im je bilo nevjerojatno da sam se ustala tako rano,  rekla je Šuputica koja je na radio stigla u upečatljivoj crvenoj haljini i jednako takvim vrtoglavo visokim štiklama.

Maja je otkrila i kako posjeduje snimku na kojoj se Bojan Jambrošić ljubi iza pozornice s jednom od kolegica iz predstave, Antonijom Barišić te da ga ucjenjuje kako će taj video uskoro objaviti, iako ju je Bojan pokušao ušutkati.

Komentara 2

C
C
16:48 07.12.2013.

a prdi na jagode...

Avatar billybull
billybull
14:31 07.12.2013.

sto bi znacilo "vrckava"?...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije