Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u dobrom društvu

Nova karijera Maje Šuput: Mjuzikl je njen izbor!

footloose
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
21.11.2013.
u 15:09

Pjevačica se odlučila za novi korak u karijeri te će zaigrati u kultnom mjuziklu Footloose zajedno s Marijem Valentićem i Bojanom Jambrošićem

Maja Šuput svojoj će glazbenoj karijeri dodati novu crticu. Naime, odlučila se za novi korak u karijeri te će zaigrati u kultnom mjuziklu Footloose.

Naime, u novoj sezoni poznatog mjuzikla Footloose, koji se prikazuje u Zagrebu, poznata pjevačica pridružit će se Bojanu Jambrošiću i Mariju Valentiću koji se ponovno pojavljuju ovoj raspjevanoj predstavi.

Premijera uspješnice zakazana je za 18. prosinca u dvorani Dražen Petrović.

>>Maja Šuput vratila se na Ibizu, uživa u oskudnom, bijelom badiću

Komentara 2

ST
stomugromova
16:58 22.11.2013.

Mjuzikl je prezahtjevan žanr za njen kreketavi glas.

BI
billybull2
17:38 22.11.2013.

"mjuzikl"....za nevjerovati....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije