Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE POTVRDA

On je novi James Bond?! Glasine su sve glasnije, a korona je sve omela

Tom Hardy
Foto: Instagram
1/15
19.09.2020.
u 14:09

U najnovijem nastavku James Bonda, filmu o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu, zamjena za Daniela Craiga trebao bi biti jedan hollywoodski šarmer iz Engleske.

Već dugo se šuška tko bi trebao biti nasljednik uloge Jamesa Bonda nakon glumca Daniela Craiga u novom nastavku imena "No Time To Die", a glasine postaju sve više naklonjene izboru engleskog glumca Toma Hardya za kojeg potvrda treba stići tek u studenom, piše Vulcan Reporter.

Međutim, najava za studeni je također upitna zbog situacije s koronavirusom, kao ni kompletna glumačka postava nastavka filma o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu, čije se snimanje pomaknulo na ranu 2021. godinu.

- Čuo sam za to još u lipnju. Tada, Hardy nije bio službeno izabran, ali je bio na audiciji i praktički zakucao ulogu tamo. Slično je napravio i Craig dok su kružile glasine o njegovom statusu uloge, a mjesecima poslije su službeno objavili da je Daniel novi James Bond - objasni je izvor na Twitteru.

Tom Hardy
1/4

Brojni su razlozi zašto je velika šansa da je upravo Hardy novi James Bond, a jedan od njih je i taj što je Englez te se uklapa u profil tajnog agenta 007. Ovaj 43-godišnjak imao je brojen uloge, uključujući i onu u Nolanovom "Vitezu tame" gdje je igrao Banea, a potom i u Milllerovom "Pobješnjelom Maxu" iz 2015. godine. Okrunio se i nominacijom za Oscara nakon filma "Povratnik" i glumio je superheroja Venoma u istoimenom Marvelovom filmu.

Komentara 5

NE
nečešrazbojniče
14:16 19.09.2020.

Konačno su maknuli Craiga, čak je i Dalton bio bolji od njega.

DU
Deleted user
17:29 19.09.2020.

Ne razumijem zašto stavljaju te barabe da budu James Bond ?? Pa James Bond treba biti uglađeni cinik, a ne neki nabildani buzdovan. Ovaj je isti panj kao i Craig što je bio. Volio sam Jamesa Bonda kada su bili Sean Connery, Roger Moore i ostatak ekipe.

JW
Jim West
16:18 19.09.2020.

43 godine? Nažalost, ne. Bond treba biti netko s 35-38 godina, da se s njim može računati na 3-4 filma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije