Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Omot Kićina božićnog albuma proglašen najgorim na svijetu

kicho
11.12.2009.
u 16:40

The Sun je Kiću nazvao "tužnim Djedom Mrazom", a osim našega svestranog pjevača, na ovoj ne baš tako laskavoj ljestvici našlo se još njih 14 glazbenika iz cijelog svijeta.

Legendarni Krunoslav Kićo Slabinac našao se na tronu ljestvice najgorih božićnih albuma na svijetu. Najgorim od najgorih proglasio ga je britanski The Sun zbog ilustracije na ovitku njegova albuma "Christmas with Kićo" koji pjevača prikazuje odjevenog u Djeda Mraza, a ono što posebno upada u oči i svemu daje dodatnu dozu kiča su Kićine plave obrve i žuti brkovi.

The Sun je Kiću nazvao "tužnim Djedom Mrazom", a osim našega svestranog pjevača, na ovoj ne baš tako laskavoj ljestvici našlo se još njih 14 iz cijelog svijeta.

Ostale albume krase ilustracije Djeda Mraza s kobasicama, šunkom i harmonikama ili fotografija četvorice do pasa golih muškaraca koji veslaju brodom na kojem je ružičasto božićno drvce. Riječ je o grupi The Surfers i njihovu albumu "Christmas from Hawaii".

Autori ljestvice na kraju su zaključili da im je drago što te albume, kad su ih već morali gledati, nisu morali slušati.

Kićin božićni album izašao je 1982., a na njemu se nalazi 11 narodnih božićnih pjesama. Ako ste u skupini onih koji nijedan obiteljski Božić ne mogu zamisliti bez Kićinih božićnih pjesama, nadamo se da vas ovo neće omesti da i dalje u njima uživate.

Komentara 9

OB
-obrisani-
18:55 11.12.2009.

ALBUM JE SNUMLJEN 80 TIH PROŠLOG STOLJEĆA ALI NEK POSLUŠAJU PJESME JER NJIHOVE OVIMA NISU NI DO KOLJENA

RI
riousa
19:19 11.12.2009.

Danas svako navlaci kostim djeda mraza pa zasto ne I kico a kome nevalja nek poljubi i ostavi. A britancima nevalja nista od drugih a drugima nevalja njihova komedija i imaju najgluplju komediju na svijetu pa kome nevalja nek negled e tako i za kicu kome nevalja omot nek negleda.

KI
kiseljali
17:41 11.12.2009.

tek na ovoj slici Kićina simpatična faca dolazi do punog izražaja...kićooo ne skidaj ovu masku ako boga znaš, napokon ličiš na čovjeka!\"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije