Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi look

Omiljeno lice RTL-a Jelena Pajić drastično je promijenila frizuru

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
1/5
23.09.2019.
u 11:37

Voditeljica je odlučila skratiti kosu i sada ima dječačku frizuru koja ne zahtijeva previše vremena za uređivanje.

Voditeljica informativne emisije "RTL Danas" Jelena Pajić odlučila se ove jeseni za drastičan rez kada je u pitanju njezina frizura.  Skroz je skratila kosu na dječačku frizuru koju je lako održavati i ne oduzima previše vremena da ju se stilizira. 

Jelena je sklonija kraćim frizurama, ali već dugo nije imala ovako kratku frizuru. Za veliku promjenu u karijeri donijela je prošlog proljeća kada je nakon 13 godina odlučila otići s HRT-a i prihvatiti posao na RTL-u. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ako ste se pitali tko je sve u studiju za vrijeme emisije.... To je ta ekipa!!! #rtldanas #rtlvijesti

A post shared by Tomislav Jelinčić (@tomislav.jelincic) on

 

- Ovo je za mene novi početak. Nova medijska kuća, nova sredina, drukčiji način rada, novi ljudi. Izazov je preda mnom i nadam se da ću ispuniti i svoja i tuđa očekivanja - rekla je tada.

Nedavno nam je u intervju otkrila kako joj je ova godina bila izuzetno zanimljiva i dinamična i ponekad prilično stresna, ali i ispunjena divnim trenucima i kolegama.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Mary5
12:45 23.09.2019.

Prirodno lijepa zena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije