Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oporavak

Omiljeni radijski voditelj je na rehabilitaciji: Nisam ni zapamtio sve što su mi našli kao posljedicu korone

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/7
21.01.2021.
u 17:18

Trpimir Vicković Vicko sada se nalazi u Stubičkim toplicama gdje je na oporavku i odakle svima poručuje da paze na svoje zdravlje.

Radijski voditelj Trpimir Vicković Vicko sredinom prosinca otkrio je kako je zaražen koronavirusom i javio nam se tada iz KB-a Dubrava gdje je bio na liječenju. Rekao nam je tada da je borba s koronom rovovska i nije mu bilo lako, a sada se nalazi na rehabilitaciji u Stubičkim toplicama i obavijestio je putem Facebooka svoje prijatelje i pratitelje o razvoju njegovog zdravstvenog stanja. 

- Ljudi moji, ma je li to moguće?! O, da, i te kako je moguće. Covid virus je opaka beštija koja ne bira gdje će, koga i kako, nego kada uđe u organizam samo razara ako nađe slabu točku ili više njih. Zdravi i snažni prolaze bez posljedica, barem vidljivih i opasnih po zdravlje, no oni slabog zdravlja ili nečeg što imaju već bolesno, virus čini da se mnogi procesi ubrzaju ili pak posljedice da budu loše. Nisam liječnik i teško pamtim sve latinske i stručne nazive bolesti, nisam uspio ni zapamtiti sve što su mi našli kao posljedicu covida na moje ne baš zdravo tjelesno zdravlje, no znam gdje sam slab i što moram jačati, što moram kontrolirati, što mogu poboljšati i što me možda čeka u budućnosti.... Nego, čuvajte, pazite se, ionako nas je premalo....poseban pozdrav ekipi bolnica u Dubravi i Rebru  prema kojima želim uputiti svoje iskreno divljenje i neizmjernu zahvalnost koji nesebično daju svim pacijentima bez zadrške. U Stubičkim sam toplicama i vježbam da bih opet stao na svoje noge. Pozdrav. - napisao je Vicko. 

Podsjetimo, poznati voditelj već se 26 godina bori i s dijabetesom, a sredinom listopada prošle godine zabrinuo je pratitelje fotografijom iz bolničkog kreveta. Tada je zbog srčanih problema završio u bolnici KB Sveti Duh gdje su ga odmah stavili na tretman kako bi se srce vratilo u normalu. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije