Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Omiljeni kvizaš o stvarima bez kojih ne može: 'Supruga mi je glavni PR agent'

Moja supruga jedno je izuzetno stvorenje koje me često zna natjerati u ludilo (kao i ja nju), ali bez kojeg bi mi život bio daleko složeniji i jednoličniji, kaže Sučević Međeral.
17. ožujka 2019. u 07:00 4 komentara 1823 prikaza
Foto: Grgur Zucko/Pixsell

Glavni lovac kviza 'Potjera' Krešimir Sučević Međeral otkrio nam je bez čega ne može zamisliti život. 

1. putovanja
Otkrivanje svijeta, drugih kultura, jezika i kuhinja privlačilo me od malih nogu, još otkako sam samo gledao u atlase i maštao o tome kako izgledaju krajevi koji se kriju iza tih neobičnih imena. Nikada mi nije žao potrošiti novac na putovanje, čak i ako idem na destinaciju koja mi je već dobro poznata - uvijek volim obnoviti sjećanja, a ionako, po Heraklitovim riječima, ne možemo dvaput stati u istu rijeku. 

Potjera bili bolji Nadmudrili lovca u Potjeri i uzeli veliku nagradu!

2. kvizovi
Hobi, strast, ali i honorarni posao. Drago mi je da sam tu silnu količinu podataka koja mi je tavorila negdje po zakutcima mozga uspio pretvoriti u nešto korisno u svom životu i pritom se dobro zabavljam. Posve je nebitno je li to natjecateljski televizijski kviz ili neobvezna zabava u obližnjem kafiću, uvijek im pristupam maksimalno angažirano.

3. mobitel
Stvarčica koja potiče moju asocijalnost, ali omogućuje mi dostupnost svih podataka koji mi zatrebaju gotovo u trenutku. Budući da ne volim duge telefonske razgovore, koristim ga praktički samo za internet, ali velikom učestalošću - tolikom da me supruga zna prekoriti da sam ovisan o njemu.

4. hrana
Probat ću bilo koje jelo koje budem u prilici, barem jednom. Fascinira me raznolikost kombinacija sastojaka i okusa, pogotovo onih koji nisu uobičajeni za naše podneblje. Moja putovanja uvijek su ujedno i istraživanje lokalne gastroscene. Nažalost, u osobnim kuharskim pothvatima mnogo sam skromnijeg dometa.

5. sunce
Iako sam rođen u bablje ljeto, proljetni sam tip. Ne volim debele slojeve odjeće, sivo i tmurno vrijeme. Deprimiraju me kratki zimski dani. Da mogu, živio bih šest mjeseci na sjevernoj, a šest na južnoj polutki - naravno, onih ljetnih šest mjeseci.

kreso tko je tko u kvartu? Na čelo četvrti žele pomoćnici ministara, bivši košarkaš i lovac

6. Zlarin
Moje malo "misto" za potpuni odmor, ljetni dom. Čak i ako imam druge planove za ljeto, obvezno odvojim barem tjedan dana za Zlarin jer mi godina bez njega nije potpuna.

7. sok od bazge
Zdravo i ukusno prirodno piće čiji me okus vraća u djetinjstvo. Već kada u svibnju osjetim miris bazginih cvjetova, osjetim u ustima taj slatkasto-kiseli okus.

8. automobil
Dugo sam bio nevozač s položenim vozačkim ispitom, sve dok me životne okolnosti lani nisu natjerale da osvježim znanje. Budući da nakon 2,5 mjeseca imam već prijeđenih 7000 km, jasno je koliko mi je automobil koristan i za gradsku vožnju i za putovanja.

9. jezici
Strast još od srednje škole, kasnije i profesija. Jezici me ne zanimaju samo radi komunikacije, već i zato što kroz njih vidim kako različiti narodi različito percipiraju svijet. Posljednjih nekoliko godina prilično me zanima turski jezik, ponajprije zbog pozitivnih putničkih iskustava s tom zemljom.

10. supruga
Moj glavni PR agent i organizatorica. Jedno izuzetno stvorenje koje me često zna natjerati u ludilo (kao i ja nju), ali bez kojeg bi mi život bio daleko složeniji i jednoličniji.

Pogledajte i koji su estradnjaci postali duhovnjaci. 


 
zanimljivo
Odrekli se imena, ali i prezimena! Svoja prava imena domaće zvijezde dobro kriju od javnosti! Znate li ih?
HUB
Napravite prvi korak
Financijske poteškoće moguće je riješiti