Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napustila i Podcast Inkubator

Omiljena voditeljica nakon više od 10 godina odlazi s RTL-a: 'Vrijeme je za nove izazove'

Foto: Instagram
1/10
24.01.2024.
u 14:08

Ivona je rekla kako je zahvalna na svim prilikama, kao i na divnim doživotnim prijateljstvima koja je ondje stekla.

Ivona Hemen, voditeljica sportskih vijesti na RTL-u nakon više od 10 godina odlazi s te televizije. Ivona je rekla kako je zahvalna na svim prilikama, kao i na divnim doživotnim prijateljstvima koja je ondje stekla. 

– Nakon 10 i pol godina vrijeme je za nove izazove. Na RTL-u sam počela s radom za vrijeme studija, ubrzo nakon diplome prešla sam u sportsku redakciju te radila posao iz snova s ekipom kakvu sam mogla samo poželjeti. Karijera me vodi dalje, a RTL-u sam zahvalna na svim prilikama, kao i na divnim doživotnim prijateljstvima koja sam ondje stekla – rekla je Ivona za Slobodnu Dalmaciju.

Ivona je prošle godine napustila i Podcast Inkubator, a nama je svojedobno u intervjuu za Ekran otkrila kako se zaljubila u sport. 

– Sport volim oduvijek. Zbog svih napetosti, nepredvidivosti, emocija. Zbog Dražena, Kukoča, Jordana. Zbog uzbuđenja koje donose sve velike utakmice, zbog neopisivog veselja koje donose zakucavanja LeBrona ili Dončića, zbog nestvarnih golova poput onog Šukerova Njemačkoj ‘96., zbog rituala odlaska na utakmice na Maksimir i pola milijuna ljudi na dočeku nogometne reprezentacije jer sport je jedna od rijetkih stvari koja spaja ljude – rekla je Ivona koja je medijske stupce ranije punila i zbog ljubavi s Ivanom Vrdoljakom, također bivšim voditeljem RTL-ove informativne emisije RTL Danas, s kojim je prekinula uoči četvrte godišnjice veze.

VIDEO Severina o odluci suda da se njezin sin vrati ocu: 'Moje dijete nije vreća krumpira s kojom ćete trgovati'

Komentara 1

Avatar dr. Evil
dr. Evil
14:29 24.01.2024.

Šteta za RTL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije