Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
maite perroni

Omiljena Marichuy nova je meta hakerskih manijaka

marichuy
Foto: GQ
14.11.2014.
u 20:30

Lijepa glumica, koju naša publika najviše pamti po ulozi simpatične Marichuy iz seriji “Oprezno s anđelom” koja se trenutačno reprizira na Domi TV, modu želi približiti širokim masama tako da će se svi komadi odjeće prodavati po niskim cijenama.

Svestrana Maite Perroni, 31-godišnja meksička pjevačica i glumica, nedavno je zaplovila i modnim vodama. Njen utjecaj u Latinskoj Americi prepoznao je lanac trgovina National Stores koji će u svojim prodavaonicama u SAD-u prodavati komade odjeće koje je odabrala Maite, a koje, kažu iz National Storesa, odražavaju njen privatni modni izričaj.

Lijepa glumica, koju naša publika najviše pamti po ulozi simpatične Marichuy iz seriji “Oprezno s anđelom” koja se trenutačno reprizira na Domi TV, modu želi približiti širokim masama tako da će se svi komadi odjeće prodavati po niskim cijenama. A osim novog modnog podviga, Maite je nedavno završila snimanje serije "La Gata", remakea serije "Divlja ruža", prve meksičke sapunice prikazane u Hrvatskoj. U njoj joj je partner Daniel Arenas koji u seriji "Divlja u srcu" igra Octavija.

No finale serije, koje je u Meksiku prikazano sredinom listopada, za Maite je prošlo u sjeni hakerskog skandala. Naime, njen Twitter profil našao se na meti računalnih manijaka koji su objavljivali neugodne statuse, a objavljena je čak i fotografija Maite u toplesu. Ona je vrlo brzo reagirala na svom Facebook profilu upozorivši svoje obožavatelja da ne obraćaju pozornost na Twitter. Profil je nakon hakerskog napada ugašen.

Perroni je i ambasadorica za promicanje svijesti o opasnosti raka, a njena majka Maite Beorlegui borila se s rakom 2010. godine te je nedavno objavila knjigu kako pomoći oboljelima.

>> William Levy zavodnik je i s košarkaškom loptom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije