Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Latino Brad Pitt

William Levy zavodnik je i s košarkaškom loptom

william levy
VL
21.08.2012.
u 18:10

Glumac kojeg gledamo u seriji "Oprezno s anđelom" za potrebe snimanja jedne reklame postao je neodoljivi košarkaš.

Glumac William Levy, kojeg su obožavatelji prozvali latino Brad Pittom, ljetne mjesece nije iskoristio za odmor. U kolovozu je zaigrao košarku za potrebe snimanja reklame za jednu marku mobitela gdje se pretvara u pravog zavodnika s košarkaškom loptom.

Ovaj kubanski glumac kao srednjoškolac je bio sportaš, no nije se bavio košarkom nego bejzbolom. Levy, kojeg gledamo u seriji "Oprezno s anđelom" na Doma TV-u,  pojavio se i u videospotu latino dive Jennifer Lopez "I'm into you" što je potaknulo i tračeve o ljubavi s Lopez, ali William jer to demantirao.

Uskoro počinje snimati novu telenovelu "Tormenta".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije