Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA STILA

Olja Vori prošetala centrom Zagreba u čizmama vrijednim 8000 kuna

Olja Vori
Foto: Josip Regović/PIXSELL
1/6
19.09.2020.
u 16:05

Ove subote Olja je centrom Zagreba prošetala u društvu supruga Igora i kćerkice Nike. Cure su uvijek modno usklađene, pa su i ovaj put bile jednako odjevene - u bijele haljinice i traper jakne

Olja Vori, supruga bivšeg rukometaša, a danas trenera PPD Zagreb Igora Vorija, slovi za jednu od najbolje odjevenih Hrvatica, a to dokazuje svakog vikenda na popularnoj zagrebačkoj špici. 

Ove subote Olja je centrom Zagreba prošetala u društvu supruga Igora i kćerkice Nike. Cure su uvijek modno usklađene, pa su i ovaj put bile jednako odjevene - u bijele haljinice i traper jakne. No, Olja je na nogama imala čizme s potpisom Balenciage, čija je cijena viša od 8000 kuna. 

Olja Vori
1/6

Podsjetimo, Olja se osim ukusom u modi može pohvaliti i obrazovanjem.  Ona je diplomirana medicinska sestra, profesorica na Zdravstvenom Veleučilištu Zagreb i od sada i magistra Međunarodnih odnosa i diplomacije.

Novom titulom Olja se odmah pohvalila na Instagramu poziravši ispred jednog zagrebačkog sveučilišta na kojem je studirala u elegantnom bijelom odijelu s golemim buketom u ruci. Uz Olju je na obrani diplomskog rada bio i suprug Igor koji je pucao od ponosa na svoju bolju polovicu.

Ključne riječi

Komentara 7

BA
balizg
17:08 19.09.2020.

Top vijest !

Avatar lav_alex
lav_alex
17:09 19.09.2020.

Ja sam dinosaur, ne kužim ovu sadašnju modu i "najbolju odjevenost". Svi ti stajliš selebritiji ko da se oblače u mraku, izvuku prvo što dohvate. Bijela čipka, izlizani traper i crne bakandže... meni je to ružno i neusklađeno. Šteta lijepe haljine.

Avatar Hulk001
Hulk001
17:15 19.09.2020.

HDZ-ka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije