Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUPRUGA PJEVAČA

Olivera Balašević imala prometnu nesreću: 'Da to nije učinila, poginula bi'

olivera balašević
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/3
02.12.2017.
u 15:16

- Istina je da je moja majka imala nezgodu. Skrenula je s puta kako bi spasila svoj život. Da to nije učinila poginula bi. Moram samo kazati da su pojedini mediji objavili kako obitelj Balašević ima službenog vozača, i da je on upravljao tim autom, umjesto moje majke - kazal je Beba Balašević.

Supruga Đorđa Balaševića Olivera jučer je u Novom Sadu imala ozbiljnu prometnu nesreću. Kako piše Alo, vozač automobila iz drugog smjera prešao je preko dvostruke crte, a Olivera je, kako bi izbjegla nesreću, skrenula i udarila u drvo. Nesreću je potvrdila i njena kći  Beba:

- Istina je da je moja majka imala nezgodu. Skrenula je s puta kako bi spasila svoj život. Da to nije učinila poginula bi. Moram samo kazati da su pojedini mediji objavili kako obitelj Balašević ima službenog vozača, i da je on upravljao tim autom, umjesto moje majke.

To nije istina i zaista je van svake pameti da se pišu takve stvari. Znači, mi nemamo službenog vozača, mama je upravljala autom - rekla je potresena Beba za ALo.

Olivera Balašević je u nesreći povrijedila vrat i koljeno, a na automobilu je pričinjena velika materijalna šteta.

Inače, Beba Balašević je nesreću spomenula i na svom blogu. Napisala je kako su je pet minuta nakon nesreće nazvali iz jednih novina te tražili komentar.

- Vas list je na naslovnoj stranici objavio kako je moj otac optužio da su Srbi ubojice. I nakon toga moja cijela obitelj doživljava prijetnje smrću. I sad me zovete 5 minuta poslije saobraćajke da Vam dam izjavu? Mene zanima, kako Vi spavate - pitala je Beba novinarku, nakon čega joj je ona rekla kako je očigledno pogriješila.

Komentara 15

Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
16:31 02.12.2017.

More dajte samo lepe vesti iz otadžbinu, nemo se preseravate !

DO
doktorica
15:59 02.12.2017.

zašto VL forsira te vijesti iz "regiona"?!

BE
beitsche
15:32 02.12.2017.

Prodajem cvarke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije