Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buđenje ljubavi

Oliver Frljić: Jako sam sretan u ljubavi!

frljić
Arhiv VL-a
19.05.2010.
u 09:31

Voli pričati o različitim temama, vrlo je obrazovan, međutim, kad je u pitanju odnos s Danijelom, tu naglo povlači ručnu i postaje jako škrt na riječima.

Bez obzira na to što je iza njega uspješna kazališna karijera, Oliver Frljić široj je javnosti poznao tek kao dečko popularne HTV-ove voditeljice Danijele Trbović. Voli pričati o različitim temama, vrlo je obrazovan, međutim, kad je u pitanju odnos sa Danijelom, tu naglo povlači ručnu i postaje jako škrt na riječima.

- Mene nikad nisu zanimali privatni životi drugih. Zanima me ono što oni rade kao ja­vne osobe i neki konkretni rezultati. Ali ne onaj dio njihova života koji počinje kad prestane radno vrijeme. Smiješno mi je što nekog uopće zanimam na taj način. No taj će interes, nadam se, vrlo brzo splasnuti jer ja nisam osoba koja će puniti i hraniti tu vrstu medija - ispričao je Oliver, kojeg svi znaju kao jako brižnog oca koji se brine za svoju desetogodišnju kćerku. Osim ljubavi za nju, pokazao je da je otvorenog srca i za Danijelu koja nikad nije negirala koliko uživa u odnosu sa Oliverom.

- Jako sam sretan kad je o ljubavi riječ. Ali ne volim o tome previše pričati. U tom sam dijelu prilično loš sugovornik - ispričao je kazališni redatelj za tjednik Story. Kaže kako trenutačno uživa sa svoje dvije omiljene djevojke, malom kćerkom i "nešto" starijom Danijelom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije