Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O IMPLANTIMA I KUMU

Oglasio se mladoženja 'najkičastije svadbe na Balkanu': 'Tamara mi je prije bila ljepša'

Srđan i Tamara Mrvaljević
Foto: Screenshot
1/3
31.10.2018.
u 13:31

Tamaru nisam oženio zbog izgleda i ljepote već zbog njena vedrog duha i ljudskih kvaliteta, kazao je džudaš čija je svadba ovih dana pravi hit na internetu

Nakon što je snimka svadbe džudaša Srđana Mrvaljevića i njegove supruge Tamare (26) postala pravi hit u regiji, oglasio se i mladoženja, Crnogorac koji je rođen i živi u Beogradu. Kako je napisao u podužem priopćenju za javnost na Facebooku, takav publicitet nije očekivao. 

– Oženio sam se prije više od dva mjeseca, ali netko je prije nekoliko dana iskoristio našu snimku s vjenčanja i uklopio je s vrlo ružnom pričom o nacionalizmu, NATO-u, glamuroznoj svadbi, bahatom sportašu, o bliskim vezama s krimi-miljeom, ženi starleti – kazao je Mrvaljević i komentirao da mu se čini kako javnost najviše zanimaju estetske korekcije njegove supruge.

– Prije sedam godina počeo sam izlaziti sa sadašnjom suprugom Tamarom. Tamara živi u Nikšiću, ima 26 godina, završila je ekonomsku školu i diplomirala je na Pravnom fakultetu u Podgorici. Nije starleta,ne bavi se javnim poslom,nema društvene mreže, voli rekreativno trenirati i igrati. Vrlo slabo izlazimo noću po klubovima zbog mog načina života i uglavnom gledamo serije, filmove, šetamo. Budući da je etiketirana kao plastična žena od glave do pete, reći ću vam, iako nerado i s dozom neprijatnosti, da Tamara ima implante u grudima i hijaluron u usnama i jagodicama. Iskreno, ja sam protivnik bilo kakvih operacija koje nisu nužne i Tamara mi je bila ljepša prije bilo kakvih dodataka, ali to je bila njena odluka i ja sam je prihvatio zbog njena zadovoljstva i sreće. Tamaru nisam oženio zbog izgleda i ljepote, već zbog njena vedrog duha i ljudskih kvaliteta – kazao je džudaš. 

Svadba je održana u Podgorici, a ne u Srbiji, a Mrvaljević kaže kako nikakvu pjesmu nije dobio za svadbeni dar.

– Pjesma je iz 2002. godine, pjeva je Crni, i zove se "Hvala nebu, hvala Bogu". Vjenčanju je prisustvovalo 150 najbližih rođaka i prijatelja, a među gostima je bilo i mnogo sportaša i djece. Nije bilo prevelikog luksuza ni medijske pompe – dodao je mladoženja i rekao da su ga smetale priče o povezanosti s kriminalnim miljeom. S ubijenim "kraljem kokaina" Lukom Radulovićem trenirao je i bio prijatelj, no nikad nije osuđivan. 

– Neke od najljepših i najuzbudljivijih životnih trenutaka u odrastanju proveo sam s njim. Luka je jedan dio života potpuno posvetio džudu, bio je reprezentativac i prvak države, sudjelovao na svjetskom i europskom prvenstvu. U tom razdoblju dogovorili smo se da će onaj tko se prvi oženi uzeti onoga drugog za kuma. Nažalost, dva mjeseca prije moje svadbe on nas je napustio... Kasnije je izabrao način života koji je izabrao. Jednostavno, bio je ludo hrabar da živi onako kako je želio i nikako drukčije – napisao je Mrvaljević. 

U sjeni su ostali Mrvaljevićevi sportski uspjesi. Tri puta sudjelovao je na Olimpijskim igrama, a 2011. postao je viceprvak svijeta u džudu. 

Pogledajte video: Žanamari: Moja je ljetna avantura završila brakom

Ključne riječi

Komentara 40

TR
Trnjanec
14:04 31.10.2018.

Nikada dosad u životu nisam vidio nešto toliko ružno kao što je ova plastika.

PA
Panonski
15:26 31.10.2018.

Jarane oženio si kurwetinu,džabe se pravdaš...

LI
liliZG
14:43 31.10.2018.

njezin muž je jako lijepo govorio o svojoj ženi i istini o svadbi,... lijepo i elokventno, moram priznati da me impresionirao načinom koji je sastavio izjavu, bez arogancije, napadanja, prostih riječi i sl. što se valjda očekivalo ,... čestitam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije