Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Oglasila se i Albina! Evo što je poručila nakon što je smijenjena Uršula Tolj

Albina Grčić
Foto: Universal Music
1/14
03.11.2021.
u 13:57

"Nikad ne shvaćaš vrijednost nečega dok to ne izgubiš", napisala je Albina u opisu zajedničke fotografije

Mlada pjevačica i naša ovogodišnja predstavnica na Eurosongu Albina Grčić (22) oglasila se na društvenim mrežama nakon što je smijenjena Uršula Tolj s čela hrvatske delegacije na Eurosongu 2022. Splićanka je objavila fotografiju s Eurosonga na kojoj pozira sa svojim plesačima i sada već bivšom urednicom Eurosonga. "Nikad ne shvaćaš vrijednost nečega dok to ne izgubiš", napisala je Albina u opisu fotografije. U komentarima joj se javila i Uršula te joj ostavila srce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

Inače, Tolj je bila na čelu naše delegacije ove godine kada nas je predstavljala Splićanka s pjesmom ''Tick-Tock''. Albina se nije uspjela plasirati u finale, a navodno se o smjeni Tolj krenulo raspravljati još tada. Još joj se, navodno, zamjera i što je nedavno raspisala natječaj za Doru bez znanja svojih šefova, a problem je i što je Albinin kostim za Eurosong napravio modni kreator Juraj Žigman, a ne HRT-ova kostimografkinja Nataša Svekler. Dodajmo još da je na čelo naše delegacije za Eurosong došao Tomislav Štengl, urednik HTV 2 i v. d. urednika HTV 1 te urednik Dore 2020. na kojoj je pobijedio Kedžo.

VIDEO Albina se oglasila nakon što nije prošla u finale: "Sve se događa s razlogom"

Komentara 2

ZA
zagabria111
14:45 03.11.2021.

Sve je to normalno, ekipa koja gubi se zamjenjuje novom. Albina sama ništa nije napravila u godinu dana osim par izjava bez smisla. Tako se ne gradi karijera već pjesmama i nastupima. Next please

AN
ANNY
15:42 03.11.2021.

" Mušica jednodnevnica", pojavi se i nestane. To je Albina na estradi. Neka ostavi pjevanje, lijepa je i nije glupa, ima drugi izbor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije