Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLAPA ISKON

Oduševili su obradom Hrnićeve pjesme 'Dobra večer, prijatelji', a sada su pripremili još jednu!

Klapa Iskon
Foto: Promo
1/6
22.05.2018.
u 12:00

– Na koncertima smo primjetili da publika i dalje odlično reagira na 'Dobra večer, prijatelji', pa smo s tim razmišljanjem krenuli u novu sezonu. Željeli smo da publika što više pjeva s nama i sudjeluje u koncertu pa smo odlučili obraditi još jedan Hrnićev hit - rekao je Marko Pecotić

Klapa Iskon je publiku oduševila obradom Hrnićevog hita 'Dobra večer, prijatelji', a sada su udahnuli novi život još jednom njegovom starom hitu – 'Tvoja mati je legla da spava'.

Klapa je 2016. oduševila publiku obradom starog hita 'Dobra večer, prijatelji' koji je na You Tube-u pregledan preko 3.500.000 puta, to ih je potaknulo da obrade još jednu pjesmu, a izbor je pao na 'Tvoja mati je legla da spava'.

Legendarnu pjesmu 'Tvoja mati je legla da spava' potpisuju uistinu vrsni autori, glazbu Hrvoje Hegedušić, tekst Maja Perfiljeva, dok je za novi aranžman bio zadužen Eduard Botrić, a vokalni aranžman Ante Blažević.

Marko Pecotić iz klape Iskon nam je ispričao kako je došlo do ove obrade

– Na koncertima smo primjetili da publika i dalje odlično reagira na 'Dobra večer, prijatelji', pa smo s tim razmišljanjem krenuli u novu sezonu. Željeli smo da publika što više pjeva s nama i sudjeluje u koncertu pa smo odlučili obraditi još jedan Hrnićev hit, a odabir je pao na 'Tvoja mati je legla da spava' koju smo prije desetak godina često izvodili na svojim koncertima. Odlučili smo se i za jedan netipičan aranžman za klapu Iskon, koji daje komercijalniji pristup pjesmi, a potpisuje ga Eduard Botrić. Vjerujemo da će ova pjesma biti točka na 'i' svemu što smo radili u protekle 2 godine.

Ovom obradom klapa želi dati sliku ljudima kako izgledaju njihovi koncerti, uz pjesme klape Iskon izvode i brojne hitove domaće zabavne glazbe koje publika izuzetno voli. Klapi su ljetni mjeseci odlično popunjeni koncertima, pa će se ih publika uzduž obale moći posjetiti njihove koncerte.

Klapa Iskon je od obrade 'Dobra večer, prijatelji' izdala i dvije autorske pjesme 'Pokora' i 'Zrna njene jubavi' koje je publika zavoljela.

Klapa kaže da je već osjeća pozitivne vibracije jer su pjesmu testirali na zadnjim nastupima i publika je reagirala baš onako kako su oni očekivali. Za pjesmu su odmah snimili i spot, a njegovu režiju potpisuje šibenski redatelj Željko Petreš.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije