Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA PROKURATIVAMA

Održana druga večer Splitskog festivala, vampirica Olja ukrala show zbog posebnog modnog dodatka

Split: Druga večer 61. Splitskog festivala
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/15
10.07.2021.
u 10:50

Veliku pozornost publike izazvala je i splitska vampirica Olja Einfalt, koja je na festival došla u crnoj haljini s velikim prorezom i prozirnim dijelom oko dekoltea, a na ušima je imala posebni modni dodatak - vilenjačke uši poput onih iz "Gospodara prstenova"

Nakon koncerta Doris Dragović na splitskim je Prokurativama sinoć nastavljeno ovogodišnje, 61. izdanje izdanje Splitskog festivala. Na rasporedu je bila Retrospektivna večer najvećih hitova, i to četiri najpoznatija splitska autora Zdenka Runjića, Ljube Stipišića, Jakova Gotovca i Ive Tijardovića.

Pjesme su dobile moderne aranžmane uz orkestar kojim su ravnali maestro Joško Banov i Tonči Ćićerić. Program su vodili Doris Pinčić i Duško Ćurlić, a u publici su uz direktora festivala sjedili i splitski gradonačelnik Ivica Puljak sa suprugom Marijanom. 

Na Prokurativama su nastupili Damir Kedžo, Alen Nižetić, Tedi Spalato, Goran Karan, Neno Belan, Tomislav Bralić, operna prvakinja HNK Split Terezija Kusanović, klapa Iskon, kao i mlade snage Lorena, Gina, Antonija Dora Pleško i drugi. 

Veliku pozornost publike izazvala je i splitska vampirica Olja Einfalt, koja je na festival došla u crnoj haljini s velikim prorezom i prozirnim dijelom oko dekoltea, a na ušima je imala posebni modni dodatak - vilenjačke uši poput onih iz "Gospodara prstenova". Olji su cijelu večer prilazili obožavatelji koji su je gledali u showu "Ljubav je na selu", a ona se strpljivo fotografirala sa svima. 

09.07.2021., Split - Druga vecer 61. Splitskog festivala na Prokurativama. Olja Einfalt Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Večeras od 21.45 na Prokurativama je na rasporedu finalna večer Splitskog festivala. Izvest će se 25 pjesama, a nastupit će Mia Dimšić, Alka Vujica, Neno Belan, Tomislav Bralić sa svojom klapom Intrade, Giuliano, Ibrica Jusić, Cambi, Dražen Zečić, Tedi Spalato, Lorena, Domenica i mnogi drugi. U showu programu gledat ćemo klapu Sveti Juraj HRM. 

VIDEO: Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije

 

Ključne riječi

Komentara 4

PP
Pucvala_premium.2
16:41 10.07.2021.

Nije bolest sve sto boli

Avatar B.Geserit
B.Geserit
11:58 10.07.2021.

Pazi joj ruku brrrrrr 😮

DU
Deleted user
21:00 10.07.2021.

Ima jake kvadricepse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije