Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostat će prijatelji

Odbjegla nevjesta Crystal Harris vratila se u Playboyevu vilu

hefner
Pixsell
21.06.2011.
u 12:54

- Crystal je došla vidjeti kako sam. Ostat ćemo dobri prijatelji – napisao je 85-godišnji Hefner na Twitteru. Vratila je Hughu zajedničkog psa Charlieja jer je zaključila da će kod njega biti sretniji

Nakon što ga je ostavila nekoliko dana prije vjenčanja, Crystal Harris vratila se u Playboyevu vilu, ali samo u kratki posjet bivšem zaručniku Hughu Hefneru.

- Crystal je došla vidjeti kako sam. Ostat ćemo dobri prijatelji – napisao je 85-godišnji Hefner na Twitteru. Odbjegla nevjesta nije došla praznih ruku. Naime, vratila je Hughu zajedničkog psa Charlieja jer je zaključila da će kod njega biti sretniji.

- Cijenim to jer mi je zaista nedostajao – dodao je Hef.

Dan kada je trebala postati gospođa Hefner, Crystal Harris provela je partijajući u Las Vegasu.

Komentara 2

KU
kumpare
15:44 21.06.2011.

Nebi ona pobjegla da je on imao moga.....

TV
tvrdi
14:36 21.06.2011.

E ovo je pravo važna vijest. Pa ovom starčiću se već par godine čuna neće dići.Pola kile Viagre mu nebi pomoglo. Nisam siguran da može i liz baciti. To VL. Šopajte nas glupostima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije