Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podijelila je brojne zajedničke fotografije

Od poznatog YouTubera iz Srbije emotivno se oprostila njegova zaručnica: Prvi ples koji nije dočekao rujan

Foto: Instagram
1/7
23.05.2023.
u 22:07

Nikada ponosnija što sam zauvijek ostala službeno  tvoja zaručnica, a neslužbeno najponosnija žena na svijetu što sam tvoja, napisala je Marijana svom zaručniku Mirku Rašiću koji je preminuo danas

Poznati Youtuber iz Srbije Mirko Rašić (32) preminuo je danas u Beogradu. Mirko je od devete godine radio sa ocem, a na YouTubeu je imao 144 tisuće pretplatnika i bavio se temama iz svijeta automobilizma. Od njega se danas emotivnim riječima oprostila i njegova zaručnica Marijana. 

- Svemiru moj nedosanjani, ljubavi mog života, najbolji čovječe kod sam upoznala i pored koga sam doživjela najveću sreću u životu, nadam se da si na nekom boljem mjestu i da si konačno pronašao mir koji nismo uspjeli stvoriti na ovaj planeti. Znaj samo da će tvoj lik i djelo živjeti i dalje, jer kao što si znao reći, nisi ti za džabe Rašić, živjet će tvoja riječ zauvijek! Nikada ponosnija što sam zauvijek ostala službeno tvoja zaručnica, a neslužbeno najponosnija žena na svijetu što sam tvoja! Pali raketu letimo na drugu planetu svijete moj! Gledaj me, bit ćeš ponosan, kako si uvijek bio. Najponosniji Rašić prati ću vatromete i zvijezde padalice, ne brini. Do kraja svijeta. - napisala je na Instagramu. Kasnije je na Instagram storyju podijelila i nekoliko zajedničkih fotografija i videa te je otkrila kako su se u rujnu trebali vjenčati. 

 

 

- Ne brini svijete moj, kada se vidimo opet pravimo planove iz početka. Voli te tvoj Srećko zauvijek. Neke fotke koje su čekale mirnije dane života kada bih bez strahova objavili sreću koja je nestvarna. Žao mi je što nisi uspio da uživaš u istim. Ali nema veze ljubavi, napravit ćemo nove. Cijeli si moj svijet. Moja radost i srećko i zauvijek ćeš to biti jer znaš sve. Pokazao si nam svima kako je biti divan čovjek, otac i partner u životu. Gledaj me, nadam se da te nikada neću razočarati. Toliko lijepih uspomena... Nikada, ali nikada neću dozvoliti da ljudi zaborave koliko si čovjek bio, nikada. Ja sam zbog tebe svijete moj, danas bolji čovjek. Možemo računati ovo u prvi ples koji nije dočekao rujan. Ali ništa od toga nije važno sad, važno je da si ti pronašao mir - objavila je Marijana.  U jednom od intervjua koji je dao za Blic Mirko je objasnio i kako je odlučio otvoriti YouTube kanal koji mu je donio popularnost.

- Sve je počelo prije nekoliko godina, kada sam želio mušterijama  pokazati video materijal i slike popravke njihovog automobila. Prvo na Instagramu i Facebooku, a onda sam odlučio da pokrenem svoj YouTube kanal. Ideja je nastala tako što sam aktivno pratio društvene mreže i shvatio da je zanat zapravo nezastupljen na njima - objasnio je tada Mirko. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar MrzimSrbiju
MrzimSrbiju
20:02 24.05.2023.

Svakog pa i najopskurnijeg lika od tamo oplakujete. Želim vam beskonačnu rijeku suza

MB
marko.badoo
12:22 24.05.2023.

šTETA ! kOJI KRALJ! Pratio sam neke njegove klipove i naučio mnogo laički rečeno. Stvarno jedan od rijetkih koji su dijelili znanje. RIP kralju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije