Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Znamo i s kim

Obožavateljice će biti sretne, Ante Rebić otkrio gdje ljetuje

Ivan Perišić i Ante Rebić u Omišu
Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL
1/7
27.07.2018.
u 09:04

Nogometaš je nakon SP-a u Rusiji dobio brojne ponude za ženidbu

Ante Rebić svoj godišnji odmor provodi u društvu prijatelja Danijela i Damira Rašića, a na radost bojnih obožavateljica na Instagramu je otkrio  kako se odmaraju na Hvaru u uvali Pakomina. 

Nakon Svjetskog prvenstva u nogometu Anti samo pristižu ponude za vjenčanje i na dočeku u Zagrebu, Splitu i Imotskom brojni su bili transparenti s ovom ponudom, a neke je i sam Ante objavio na društvenim mrežama. 

Foto: Instagram/Wanda Nara

Obožavateljice prate svaki njegov korak i zasigurno će ga mnoge potražiti na Hvaru. Ante je dosta aktivan na Instagramu u posljednje vrijeme, a sve je nasmijao objavom videa sa svojim psom Snoopyjem koji se nikako nije htio slikati s njim i okrenuo je leđa kameri. 

>>Pogledajte doček Vatrenih u Splitu

Ključne riječi

Komentara 5

VO
vorda400
11:36 27.07.2018.

Ajmo sponze,,droljice i ostala ekipa sad je prilika dokažite sebi koliko vrijedi za žlundra među vašim nogama

SV
sved
12:18 27.07.2018.

Mrtvacke glave na maijcama me nervira, pa nismo svrbi...

JP
josip.pivar11
11:30 27.07.2018.

Da, da, možeš si misliti kakav je to onda odmor. Pa čovjeku je valjda dosta gužvi i publiciteta pa želi malo odmora od znatiželjnika koji u sve zabadaju svoj nos.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije