Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATA ULOGA

Obožavatelji u nevjerici! Goran Višnjić iznenadio fotkom iz predstave u kojoj je glumio s pokojnom Enom Begović

goran višnjić
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/6
06.02.2021.
u 08:00

Višnjić je u ovoj ulozi debitirao 1994. godine kada je bio student druge godine Akademije, a s 21-om godinom postao je najmlađi Hamlet u povijesti Dubrovačkih ljetnih igara.

Goran Višnjić se na svom Instagram profilu prisjetio jedne od svojih najpoznatijih uloga u Hrvatskoj, glavne uloge u predstavi "Hamlet" koju je igrao na Dubrovačkim ljetnim igrama. Podsjetimo, tu su ulogu u Dubrovniku prije Višnjića igrale i glumačke veličine kao što su Rade Šerbedžija, Derek Jacobi i Daniel Day Lewis. 

Foto: Instagram screenshot

- Kako bih voljela da sam te mogla gledati, napisala je Goranu jedna američka obožavateljica.

Višnjić je u ovoj ulozi debitirao 1994. godine kada je bio student druge godine Akademije, a s 21-om godinom postao je najmlađi Hamlet u povijesti Dubrovačkih ljetnih igara.

Na daskama  mu se pridružila pokojna Ena Begović kao Gertruda, Mustafa Nadarević kao Klaudije dok je nesretnu Ofeliju glumila Alma Prica. Nastup na dubrovačkom festivalu bila je prekretnica u karijeri zgodnog Šibenčanina. Predstava se igrala sljedećih sedam godina. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar lasta mala
lasta mala
09:47 06.02.2021.

Baš me snervalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije