Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJEROVALI ILI NE

Obožavatelji mlade zvijezde neugodno iznenadili komentarima na račun jednog od najpoznatijih pjevača

Foto: PIXSELL
1/3
14.09.2019.
u 21:50

- Ako ovo nije šala i zaista ne znaš tko je Ozzy Osbourne treba ti doživotno zabraniti slušanje glazbe - bio je samo jedan od komentara.

Ozzy Osbourne jedan je od najpoznatijih heavy metal pjevača svih vremena, ali i televizijska zvijezda zahvaljujući seriji "Osbourneovi", no izgleda da još postoje ljudi koji nisu čuli za njega.

Naime, Ozzy je nedavno snimio pjesmu "Take What You Want"  s 24-godišnjim reperom Postom Maloneom te još jednom mladom zvijezdom Travisom Scottom.

 

Uslijedili su brojni kometari u kojima mladi Amerikanci pišu kako "ne znaju tko je taj Ozzy Osbourne, ali će sigurno biti zvijezda zbog Posta Malonea". Tako se ponovila situacija iz 2015. godine, kada je Paul McCartney gostovao na pjesmi "FourFiveSeconds" pa su mnogi tada pisali kako je "dobro da je Kanye dao šansu tom mladom izvođaču".

 

Nakon komentara o Ozzyju uslijedili su brojni ljuti postovi njegovih obožavatelja. 

- Ako ovo nije šala i zaista ne znaš tko je Ozzy Osbourne treba ti doživotno zabraniti slušanje glazbe - bio je samo jedan od komentara. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije