Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslušajte pjesmu "Kao"

Obožavatelji hvale novi Severinin hit: Pogađa ravno u srce, to je tvoja najljepša balada

Severina
Foto: Jelena Balić
1/5
01.02.2017.
u 12:41

U samo pola sata od objave spota na Youtubeu pjesmu je poslušalo četiri i pol tisuće ljudi, a u komentarima su nizali samo pohvale

Nakon dugo vremena Severina je konačno objavila baladu. Točno u podne premijerno je pustila novu pjesmu "Kao" čiju glazbu i stihove potpisuje Miloš Roganović, a redateljski potpis za video ove pjesme dao je Darko Drinovac.

Već u prvih pola sata nova Severinina stvar imala je četiri i pol tisuće pregleda na YouTubeu, a komentari obožavatelja Severini mogu samo izmamiti osmijeh na lice.

- Onaj osjećaj kada čuješ prve taktove pjesme, riječi i odmah se naježiš jer te sve pogađa ravno u srce. Svaka čast na zasigurno, jednoj od tvojih najljepših balada. Besprijekorna i originalna kao i uvijek, jedna i jedina, Severina!  - napisao je jedan od obožavatelja na Facebooku. 

Zadnjih nekoliko Severininih hitova bile su energične pjesme, a komentari njene publike jasno govore kako su se zaželjeli i njenog romantičnog izdanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije