Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera sutra

Severina snimila spot i ispitivala suradnike zašto im se ne sviđa njezina nova pjesma

Severina
Foto: Jelena Balić
1/8
31.01.2017.
u 11:25

Sutra točno u podne na Severininoj Facebook-stranici premijerno će biti objavljen spot za singl "Kao". Prema riječima onih koji su pjesmu čuli, to je njezina najljepša balada

U srijedu, 1. veljače, točno u podne, na Severininoj Facebook-stranici premijerno će biti objavljen videospot za novi singl ''Kao''. Prema riječima onih koji su je čuli, to je jedna od najljepših Severininih balada.

Na Severininim društvenim mrežama, koje broje više od milijun i pol obožavatelja, objavljene su najavne fotografije za premijeru novog singla ''Kao''.

Glazbu i tekst za baladu koja nas uvodi u dugoočekivani 13. album potpisuje Miloš Roganović, a aranžman potpisuje s Filipom Miletićem i Dušanom Alagićem, Severininim dugogodišnjim suradnicima. ''Kao'' je prva pjesma snimljena za novi album.

Videospot redatelja Darka Drinovca snimljen je u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog sa Severininim bendom koji je prati posljednjih 17 godina, a premijerno će biti objavljen u srijedu, 1. veljače, točno u podne na Severininoj Facebook-stranici.

Dok spot ne ugleda svijetlo dana, pogledajte video sa snimanja spota i kako je Severina svoje suradnike ispitivala koliko im se ne sviđa njezina nova pjesma i zašto je tome tako.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije