Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MTV Summerblast

Objavljene fotografije s prvih proba Will Smitha za nastup u Hrvatskoj!

Foto: Instagram
03.08.2017.
u 10:06

DJ Jazzy Jeff i Will Smith u Poreču će nastupiti 26. kolovoza

DJ Jazzy Jeff na svom je Instagram profilu objavio fotografije s prvih proba Will Smitha za koncert u Hrvatskoj u sklopu MTV Summerblast festivala. 

Povratak Will Smitha na glazbenu scenu čeka se već desetljećima pa je podatak da je upravo Poreč odabran kao prvi grad na svijetu koji će ga ponovo lansirati na pozornice i vrhove svjetskih glazbenih ljestvica velika čast i priznanje našoj zemlji.

 

 

Thank You @charliemackfirstout for this photo. It's a huge blessing to have moments like this. #JJFP17 #TDH

A post shared by DJ Jazzy Jeff (@djjazzyjeff) on

 

 

 

33 years of this!!! #JJFP17

A post shared by DJ Jazzy Jeff (@djjazzyjeff) on

 

 

Once again....it's on!!! Rehearsal Day 2!!! #JJFP17

A post shared by DJ Jazzy Jeff (@djjazzyjeff) on

 


 
Nemoguće je u par rečenica pobrojati sve uspjehe ovog karizmatičnog Amerikanca, a kako uživo zvuče zarazni klasici Summertime, Girls Ain’t Nothing But Trouble i Parents Just Don’t Understand koji i danas osvajaju plesne podije, provjerit ćemo za manje od tri tjedna u Poreču. Njegov je nastup predviđen za drugi dan festivala, u subotu, 26. kolovoza 2017.
 
Podsjećamo, u Poreč 25. i 26. kolovoza osim planetarno popularnog Will Smitha i DJ Jazzy Jeffa stižu i mega zvijezde elektroničke glazbe Dimitri Vegas & Like Mike, Oliver Heldens, Galantis, Jonas Blue, Duke Dumont, Tinie Tempah, Mike Perry i Far East Movement. Među novonajavljenim izvođačima našli su se Jimmy Clash, Luka Caro, DJ Max, Vanillaz te Slovenac Avadox.

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
15:50 26.08.2017.

ostarili su puno nisam ih odavno vidio ne bi ih prepoznao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije